- Resmi Gönderi
Aleykumselam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleykumselam
Konyaliorhan hosgeldiniz
Temenni emojisi de gelse güzel olur
cok iyi oldu tepkiler Whisper abi saol puanlar için eyw
Hiç birşeyin kuş olduğunu filan ben zannetmiyorum açıkcası modeller sürekli senaryo deniyor modellerin göremediğini herşeyi gören birisi var hatırlatırım o ne derse o olur:)
o yüzden şu kuş oldu veya fos oldu demenizi doğru bulmuyorum biz şu snoptikleri aralıkta görüyorsak halimize şükür edelim asıl kışımız ocak ve şubattır bunu unutmayın:)
Ve modeller ilk efsaneyi verir sonra bozar ama son gün gine o potansiyel iverdiği günlerde yaşadık unutmayın bunları.
Sarp hocam zaten efsane birşey beklemiyorum demişti ancak değişime açık olduğu bariz bellidir onuda zaten ocak aynın 18ocaktan itibaren bir salınım daha beklediğini söylemişti bir kesinlik getiriyim Veriler hergün güncelleniyor kimi lehimize kimi alehimize Çünkü Atmosfer Hareketlidir hergün başka bir olay meydana geliyor
Sabırla bekleyin ' Sabrın Sonu Selamettir'
Hiç birşeyin kuş olduğunu filan ben zannetmiyorum açıkcası modeller sürekli senaryo deniyor modellerin göremediğini herşeyi gören birisi var hatırlatırım o ne derse o olur:)
Hasan bence kuş değil ucak oldu uctu
Hasan bence kuş değil ucak oldu uctu
Zamanı gelsin hocam ben sana bunu hatırlatcam
Zamanı gelsin hocam ben sana bunu hatırlatcam
Sabirsizlikla bekliyorum
Herkese selamlar 👋 Güzel ve bol sistemli , bol kar yağışlı bir kış olması dileğiyle...
Herkese selamlar 👋 Güzel ve bol sistemli , bol kar yağışlı bir kış olması dileğiyle...
Aleyküm selam reis hoşgeldin
Aleykumselam, tekrar hosgeldin..
başlamadı gene global fırıldak sistem:/
Hadi Hasan indir sistemi
Dışarısı bugün buz gibiydi özlemişim böyle soğukları
Gfs güncellemesine bekliyoruz,