Şu 21 22 sistemini dahada güzelleştirme peşindeyim görsel olarak daha iyi kar yağabilir bence.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Garipseyeceksiniz fakat ben ayın 30 una kadar sicak tarafta kalma taraftarıyım Atmosfer toparlansin ki ocak başında bombayı patlatsin.
-
-
Neredeyse bütün hava Forumlarında varım şuanki süreçten kimse neden menmun olmaz anlamış değilim 21 22 Aralık tarihlerinde havada kar görecek İstanbul ve çevresi Aralık ayı için bu yeterli değil mi? Kaldı ki yıllar sonra ilk defa Aralık ayında kar göreceğiz bu bile çok olumlu başlangıç kış mevsimi için. Benim için en az 10 20 cm kar potansiyeli taşıyan sistemlerin başlama ayları ocak ve şubat aylarıdır biraz aç gözlü olmamak lazım az ile yetinmek lazım
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Angora güzel görünüyor
-
- Resmi Gönderi
Benim için en az 10 20 cm kar potansiyeli taşıyan sistemlerin başlama ayları ocak ve şubat aylarıdır biraz aç gözlü olmamak lazım az ile yetinmek lazım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Angora güzel görünüyor
Özledim bak şimdi yapılırmı bu hocam ya ben şlurda olacaktım şimdi yürücektim
-
- Resmi Gönderi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) bakalım bizde ..Madem yağıyor
-
Şimdi tüm hava forumları ağlama moduna girdi bir 10 15 gün sonra modellerde yeni bir sistem gözükmeye başladığında yeniden canlanmaya başlarlar merak etmeyin.
-
-
- Resmi Gönderi
Neredeyse bütün hava Forumlarında varım şuanki süreçten kimse neden menmun olmaz anlamış değilim 21 22 Aralık tarihlerinde havada kar görecek İstanbul ve çevresi Aralık ayı için bu yeterli değil mi? Kaldı ki yıllar sonra ilk defa Aralık ayında kar göreceğiz bu bile çok olumlu başlangıç kış mevsimi için. Benim için en az 10 20 cm kar potansiyeli taşıyan sistemlerin başlama ayları ocak ve şubat aylarıdır biraz aç gözlü olmamak lazım az ile yetinmek lazım
Üzüldüğümüz şey sistem değil zaten. Modellerin başta efsane verip sonra bozması. Her sene yaşadığımız bir durum yani
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. oyyyyyyyy
-
Üzüldüğümüz şey sistem değil zaten. Modellerin başta efsane verip sonra bozması. Her sene yaşadığımız bir durum yani
Tamamda zaten Aralık ayın için böyle ekstrem sistem gelmesede olurdu ben bunu anlatmaya çalışıyorum bu yüzden ben şahsen üzülmedim daha ilk kaybedişimizde herkes ağladı az sabırlı olun bunun ocak şubatı var 21 22 aralıkta havada kar yağışı olucak daha ne İstiyorsunuz yanii
-
Bu olay şeye benziyo
Ben de seni sevmiyorum ama arkadaş olarak 😆😆
-
- Resmi Gönderi
Hayılı olsun
-