21 olduk
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
-
21 olduk
Doğum günün kutlu olsun
-
Ural yb'sinin üstümüzde yorgan gibi duruşu aklıma bir şarkı sözünü getirdi
Çünkü sen kışıma yorgan oldun 😆😆😆😆
-
21 Aralık sistemi bile zayiflamis
-
Günaydınlar efendim bugün nasılsınız iyi misiniz? Ben iyiyim ama biraz şok oldum az önce gfs ye baktım bir de ne göreyim! 21 22 aralıktaki soğuğu ve yağışı azaltmış 4 senedir ben hayatımda böyle bir kazık görmedim ama neyse ki güçlü bir sistem değildi çokta önemi yok havada kar görmek ister miydim isterdim tabii. Neyse ecwmf 21 22 Aralık sistemini aynı potansiyelde vermeye devam ediyor birazdan gfs güncellemesi başlayacak bakalım bu sefer nasıl bir çıktı sunacak bizlere efendim..
Hazır olun heyecanlanmayın beklentiniz yüksek olmasın işte o zaman kafanız rahat olur efendim..
-
Konya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Olmamış bence,21 22 Aralık sistemini gfs bozdu
-
- Resmi Gönderi
dark and cold anlık yazılmamış,daha önce bakılmış ona göre bir yorum getirilmiş olabilir.
-
- Resmi Gönderi
Buyurun arkadaşlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Neyse ecwmf 21 22 Aralık sistemini aynı potansiyelde vermeye devam ediyor birazdan gfs güncellemesi başlayacak bakalım bu sefer nasıl bir çıktı sunacak bizlere efendim..
Hazır olun heyecanlanmayın beklentiniz yüksek olmasın işte o zaman kafanız rahat olur efendim..Sana ve tüm ailesine de iyi günler..
Takipteyiz gfs yi..
Eline sağlık Yusuf,
-
Konya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Salih Berkant'a helal olsun adam her platformda bıkmadan işini yapıyor.
-
Geçen senede ocak ortası mı şubat ortası mı hangi sistem pek hatırlamıyorum ama o sistemde 5 gün kalana kadar falan efsane gösteriyordu sonradan bozuk daha sonra düzelmişti yine inşallah böyle olur
-
- Resmi Gönderi
Bu sabah Anıtkaya
Yağış çok ince ve zayıf,olarak devam ediyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayvan sevgimiz eksik olmaz tarçınla biraz oynadık.. 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -