- Resmi Gönderi
Hep size yağıyor biraz da bize göndersen kar olmasmi zaten her sene 30 cm kar garanti
İzmir’den Salihin hesabına 15 cm kar yazıldı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHep size yağıyor biraz da bize göndersen kar olmasmi zaten her sene 30 cm kar garanti
Hep size yağıyor biraz da bize göndersen kar olmasmi zaten her sene 30 cm kar garanti
Dolar çıktı kar yagisina zama geldi gonderemem
Allah razı olsun
Ao ve Nao paylaşır mısınız
Ao ve Nao paylaşır mısınız
Veri ve analizlere Polis01 atti sanırım oraya bak,yada şahsi tahminler de olabilir.
Of pof deme galik Salih
Hayırlı geceler 🌸 Nasılsınız?
Hayırlı geceler 🌸 Nasılsınız?
çok şükür iyiyiz,sen nasılsınn 🙂
çok şükür iyiyiz,sen nasılsınn 🙂
Teşekkür ediyorum ben de iyiyim ☺️
Teşekkür ediyorum ben de iyiyim ☺️
Allah iyilik versin. Nasıl gidiyor hayat,finaller de yaklaşıyor 😂
Allah iyilik versin. Nasıl gidiyor hayat,finaller de yaklaşıyor 😂
Bu aralar yorucu gidiyor. Yaklaşmamalarını tercih ederdim 😂
Senin nasıl gidiyor?
Bu aralar yorucu gidiyor. Yaklaşmamalarını tercih ederdim 😂
Senin nasıl gidiyor?
Vallahi öyle ya ben daha vizelerin şokunu atlatamadım ki ne çabuk geldiyse. Çalışmalara devam ediyoruz; yorucu sıkıcı bunaldım biraz da 😂
Vallahi öyle ya ben daha vizelerin şokunu atlatamadım ki ne çabuk geldiyse. Çalışmalara devam ediyoruz; yorucu sıkıcı bunaldım biraz da 😂
Gerçekten öyle. Yorucu hayatım buraya kar yağmadığı gün başladı.. 😂
Daha Çok Göster25 Ekim 2019 da paylasmisiz,linkten video olarak,buradan da gif olarak bir bakalım.
Video hali
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.1984 yılından 2019 yılına kadar buzulların erimesi
Gif
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
video hali Facebook ta var ama burada maalesef olmuyor..Bakacak olan HS Facebook sayfasından,videolardan 25 Ekim 2019 paylaşımı
Gerçekten öyle. Yorucu hayatım buraya kar yağmadığı gün başladı.. 😂
Hiç sormaa 😪