- Resmi Gönderi
Aleykumselam Sistemci5534 Angora Polis01
Hayırlı akşamlar herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleykumselam Sistemci5534 Angora Polis01
Hayırlı akşamlar herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Süper Yusuf
Süper Yusuf
Ağladım biraz bunu okuyunca..
Ağladım biraz bunu okuyunca..
Yusuf benzettiğin kişiler oynadığı dizide hep kötü karakter olarak oynadı. Bize mi bu mesajın. Özelikle seçilmiş gibi hepsi de hainlik yapanlar. Bende izliyorum bu diziyi dirilişi felan hepsini izledim de.
Sana teessüf ederim. Başka benzetecek adam mı bulamadın
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/suudi-ar…evinci-41973461
Suudi Arabistan Tebük Kentine Kar Yağmış
Birazda Keyfimiz Yerine Gelsin
Yusuf benzettiğin kişiler oynadığı dizide hep kötü karakter olarak oynadı. Bize mi bu mesajın. Özelikle seçilmiş gibi hepsi de hainlik yapanlar. Bende izliyorum bu diziyi dirilişi felan hepsini izledim de.
Sana teessüf ederim. Başka benzetecek adam mı bulamadın
Hayır abi yanlış anladın ben kötü karekterleri daha etkileyici buluyorum benzettim dediğimede bakmayın gerçek hayattaki yüzünüzü görmüş bile değilim şakasına dedim onu
Zonguldakli67 sima olarak benzetirim Bende. Benziyorsun biraz değil mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldakli67 sima olarak benzetirim Bende. Benziyorsun biraz değil mi?
Nikola çok havalı bir adam
Hayır abi yanlış anladın ben kötü karekterleri daha etkileyici buluyorum benzettim dediğimede bakmayın gerçek hayattaki yüzünüzü görmüş bile değilim şakasına dedim onu
Yok bende dedim ki diziyi izlediğim için hepsinin nasıl bir karakterde oynadıklarını biliyorum. Hepsi Türk düşmanı, İslam düşmanı adamlar ondan başka birini bulsan iyiydi
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/suudi-ar…evinci-41973461
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Suudi Arabistan Tebük Kentine Kar Yağmış
Büyük sahraya ne zaman yağmıştı busefede suudi arabistana yağmış
Nikola çok havalı bir adam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Havalı birini arıyorsan osmanı sececeksin.
Yok bende dedim ki diziyi izlediğim için hepsinin nasıl bir karakterde oynadıklarını biliyorum. Hepsi Türk düşmanı, İslam düşmanı adamlar ondan başka birini bulsan iyiydi
O zaman
UsTaD buda 🇹🇷👈