Hocam o İstanbul Ticaret Odası mi bişe dediler ama bilmiyorum biraz önce haberde dedi o yüzden dedim
Her ayın 3 ünde tüik açıklama yapıyor yarın açıklanacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam o İstanbul Ticaret Odası mi bişe dediler ama bilmiyorum biraz önce haberde dedi o yüzden dedim
Her ayın 3 ünde tüik açıklama yapıyor yarın açıklanacak
Süper bir bilgi atalım görselleri kesmeden, böyle daha etkili olabilir..
Basit bir zaman dilimi ve sonuçları akıl almaz
Güzel bir pazar günü... Arkadaşlarla AVM de sinema keyfi... örümcek adamın yeni filmindeyiz
Dudağımın kenarları hep yara oldu doktora gittim vitamin ve krem verdi üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen hala geçmedi ne yapmam lazım Yemek yerken ağzımı bile zor açıyorum tuzlu ve ekşi yiyecekleri çok zor yiyorum dudağımın kenarı yanıyor çünkü
Bloomberg TV
Bakılır bir belgesel
Denizzz seaeffect istanbul34 winterr Ege Koltan Enes1503 hosgeldiniz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldakli67 sima olarak benzetirim Bende. Benziyorsun biraz değil mi?
Benzio mu bilemedim😅 bıyıklar olsa belki
15 20 ocakta sistem bekliyormsnz cografyaciburak rüyamda kar görüyom lütfen cevapla
15 20 ocakta sistem bekliyormsnz cografyaciburak rüyamda kar görüyom lütfen cevapla
Cevabını kendin vermişsin zaten salih
Şu sistem olayları tekrar baslasa da ilginc yorumlar sistem üzerine olsa
Şair diyor ki ocak son haftaya dikkat edin.
milenniumteacher hosgeldiniz
Birde ben kime benzediğimi atayım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benzio mu bilemedim😅 bıyıklar olsa belki
Baya baya benziyor aynen bıyık bide saçlar az uzun olsa tamam