Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
2-3 saat evvel online durumdaymış.
Etiket ettiniz gelir yazar,bu sene fazlaca meşgul ..
-
CAN abim nerelerdesin abisiz bıraktın beni 🙂
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler der yatar uyurum ben .
Sizlere de kocaman kalp bırakıyorum .
-
Bu foruma katıldığım günden beri çok şey kattınız bana teşekür ederim. Bazen kötü yorumlar oldu bazen kavgalar oldu onun için çok özür dilerim isteyerek kimseye kötü davranmam bir hava grubunun aiele ortamı yaratması kadar güzel birşey yok bunu gördüm ve çok mutlu oldum , önümde bir univeste sınavı var ona odaklandım çalışma olsun o bu şu olsun hava olaylarına küçüklükten beri takip ederim küçüklükten beri bir kar sevdalısıyımdır annemler sürekli der yine aynı kafadasin filan çünkü kış ayı olunca bı baska oluyorum sürekli evde modelleri takip ediyorum kendimi daha çok geliştireceğime inanıyorum ancak dediğim gibi şu üniversite sınavını bı atlatigim kendimi bu konulara daha çok vericem İlk olarak kendi bolgemin coğrafi şartlarına bakicam sonra ülkemiz sonrada basınç dizilimleri okyanuslardaki hareketler rüzgarlar,
Whisper Sinan Yerguney >>>WinteR<<< Zonguldakli67 cografyaciburak Hocam çok güzel bir ortamımız aielemiz var umarım hep böyle devam eder umarım her yıl güler yüzle devam ederiz sizi iyiki tanımışım birer büyüğüm olarak sizlerden çok şey öğreneceğim öğreneceğimiz doğrudur.
Bizde seni tanıdığımız için mutluyuz bizlere senin gibi üyeler lazım. Yoksa hava forum bahane aile olmak birlik olmak her zaman en iyisidir.
-
- Resmi Gönderi
CAN abim nerelerdesin abisiz bıraktın beni 🙂
=D Kar havasının kokusunu alayım uğrarım
-
Sinan abim sistem hakkında bişeyler yazıcakmısın sayfaya
-
- Resmi Gönderi
Sinan abim sistem hakkında bişeyler yazıcakmısın sayfaya
Bekleyelim Takip edelim Yazmaya gerek yok şimdilik .
-
Bekleyelim Takip edelim Yazmaya gerek yok şimdilik .
NAsıl yok abi kötü bişey mi var veya oldu
-
- Resmi Gönderi
NAsıl yok abi kötü bişey mi var veya oldu
ALLAH Korusun kaza filan geçirmedi deprem olmadı ALLAH a Şükür Sağlımızda yerinde maddi olarak ülke geneli sıkıntılı
kötü bir şey şuan yok takip edelim bekleyelim dedim . Soğuk Atak Bekliyoruz sonuçta bir sevkiyat değil ne gibi kötü bir şey olur .
-
ALLAH Korusun kaza filan geçirmedi deprem olmadı ALLAH a Şükür Sağlımızda yerinde maddi olarak ülke geneli sıkıntılı
kötü bir şey şuan yok takip edelim bekleyelim dedim . Soğuk Atak Bekliyoruz sonuçta bir sevkiyat değil ne gibi kötü bir şey olur .
Yok abim açıklamaya gerek yok dedin ya ondan dedim abim
-
- Resmi Gönderi
Yok abim açıklamaya gerek yok dedin ya ondan dedim abim
-
😂
-
=D Kar havasının kokusunu alayım uğrarım
Ee sen yazcıydın hani abi.. Demek ki kendini kandırmışsın kar sevdasından vazgeçilir mi be 😃
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi günler..
Yarışmalar var unutmayalım, Polis01 yarışmaya katılmayı unutma sende abim,sonradan listeye alındın haberin olsun..
-