Sarp Özdoğan hocam ssw den etkilenecek miyiz biz?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Beni 10 dk önce köpek ısırdı sahibi ile konuştuk aşıları tammış ama köpeğin kulağında herhangi bir küpe görmedim acaba yalan mı söylüyor doğru mu aşılanmış köpeklerin kulağında küpe olması gerekmiyor mu?
-
Evet arkadaşlar, abilerim hepinize benden ikişer tane iyi akşamlar diliyorum... Hayatınız boyunca şuana kadar en mutlu olduğunuz yıl hangisi. Benimkini sorucak olursanız 2013-2015 yılları. Hayatın eskisi kadar bir tadı yok biliyorsunuz virüsüydü orman yangınlarıydı 2020 ve 2021 yılı çok kötü geçti artık güzel yılları zor bulacağımızı düşünüyorum.
Sana da iyi akşamlar benim için 2021 son 6 ayı ile en güzel yılım oldu hayatım eski güzel haline geri döndü daha oek çok güzel olay yaşadım
-
- Resmi Gönderi
Beni 10 dk önce köpek ısırdı sahibi ile konuştuk aşıları tammış ama köpeğin kulağında herhangi bir küpe görmedim acaba yalan mı söylüyor doğru mu aşılanmış köpeklerin kulağında küpe olması gerekmiyor mu?
sokak köpeklerinde olur diye biliyorum o küpeler
-
Köpeğin sahibine güvenip aşı olmuyorum başıma bir şey gelmez umarım
-
Sinan abi görüntüler biraz moral bozdu ya yuregimize su serbsen
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi görüntüler biraz moral bozdu ya yuregimize su serbsen
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bünyamin sürmeli 13/14 sisteminde kıpırdama var güçleniyor diye video yayınlamış
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
-
Sarp Özdoğan hocam ssw den etkilenecek miyiz biz?
Ssw yok dostum. Herhangi bir ssw söz konusu değil ocak ayında
-
Ssw yok dostum. Herhangi bir ssw söz konusu değil ocak ayında
Şubat Minör ssw ihtimali var diyorlar?
-
Şubat Minör ssw ihtimali var diyorlar?
Ssw minör olmaz. Ama stratosferde minör ısınma da yok.
-
Ssw minör olmaz. Ama stratosferde minör ısınma da yok.
Benim dediğim Başka birşey mis hocam kusura bakmayın karıştırmışım zonal rüzgarları ile ilgili minör salınım demişler
-
muuhammet silme mesajimi Muhammed Ali
-
Biraz hüzünlü biraz korkunç bir hikaye buldum çok güzel dinleyip hikayeyle ilgili düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -