Bugün yakın bir arkadaşımın benle arkadaşlığı kestiği haberini aldım neden diye sorduğumda cevap bile veremedi çok ilginç insanlar var ya
çok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugün yakın bir arkadaşımın benle arkadaşlığı kestiği haberini aldım neden diye sorduğumda cevap bile veremedi çok ilginç insanlar var ya
çok
Bugün yakın bir arkadaşımın benle arkadaşlığı kestiği haberini aldım neden diye sorduğumda cevap bile veremedi çok ilginç insanlar var ya
çok
Sal yoluna gitsin abim..
çok
Sen güzel huylu hayırlı arkadaşlar edin nefsine uyan adamlar sıkınıtılı oluyor
Ber4t06 Daghanudh Cold_winter yigitkubal Memree hosgeldiniz
sinn3411 masterdeveloper hosgeldiniz.
TrfthsmskKs1453 hosgeldiniz..
🌫️
Sis pus he Sibirya T.Y.B(GUGUL)
Sis pus he Sibirya T.Y.B(GUGUL)
Ayn hocam geçen sene oluşmamıştı bu sene oluştu 😆 hiç sevmem boğucu bir hava umarım sabah dağılır.
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar.
Yeter bu kadar hocam artık hayat ilerliyor işler yoğun zaman bulamıyorum sistemler silsilesi var aktif olayım sonra veda artık..
Hocam sizi cevrimici görmüşken yazayim lütfen cevaplar msn 14 ünden sonra hava ısınıyor ondan sonra kaç sistem var ve zamanları neler cografyaciburak lütfen cevap verirmsn
Hocam sizi cevrimici görmüşken yazayim lütfen cevaplar msn 14 ünden sonra hava ısınıyor ondan sonra kaç sistem var ve zamanları neler cografyaciburak lütfen cevap verirmsn
Benim gördüğüm 3 var 2 si sağlam ve sonuncu şubat ilk haftası
Günaydın Cümleten Herkese😅😅
Benim gördüğüm 3 var 2 si sağlam ve sonuncu şubat ilk haftası
Sağol abi cevabin için
İzmire kar yağma ihtimali var mı perşembe
Aleykumselam,iyi günler herkese.