Evett, 3,5°
Inanilmaz desene senin olduğun yerin soğuk olmasi bile mucize
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvett, 3,5°
Çok sıcak, pozitif birisi olduğumu. Etrafa da bunu yaydığımı düşünüp bunu dediğini varsayıyorum. Teşekkürler 😅
Çok sıcak, pozitif birisi olduğumu. Etrafa da bunu yaydığımı düşünüp bunu dediğini varsayıyorum. Teşekkürler 😅
Aynen tamda onun için soyledim
Günaydınn, hayırlı sabahlar 🌸
hayırlı sabahlar
Evett, 3,5°
ben donuyorum burda ordan daha soğuk :D vakfıkebir akşam saatlerinde bekle geliyor kar yoroz inşallah sıkıntı etmezde
hayırlı sabahlar
Hocam soğuma gerçekleştir artık öğle saatlerini beklicez kky erken dönebilir ama
ben donuyorum burda ordan daha soğuk :D vakfıkebir akşam saatlerinde bekle geliyor kar yoroz inşallah sıkıntı etmezde
Hadi inşallah. Benim konumum da her zaman ki gibi umut yok, bari siz görün 😆
Şuan Trabzon of 1,5 derce gece saatleri yağışı kuvvetli yakalarsak süpriz görüntü oluşabilir
Şuan Trabzon of 1,5 derce gece saatleri yağışı kuvvetli yakalarsak süpriz görüntü oluşabilir
grapuel yağmış hocam sanırım öyle bir bilgi almıştım bi arkadaşımdan?
grapuel yağmış hocam sanırım öyle bir bilgi almıştım bi arkadaşımdan?
Evet Kütahya’ya da grapuel yağıyor çok hafif yağış olsa inşallah soğuk iyi durumda.
Forum çok sessiz bugün.
Forum çok sessiz bugün.
Fırtına yaklaşıyor 🌨️🤨
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
Kendisi klavye delikanlısı az önce bi kaç twetini gördüm karadeniz insana laf ediyor bişey derdim ama saygımı bozmayacam .
Dünde kadınlara hakaret etti , psikolojisi bozuk bir kişiliği var . şikayet ettim . Gerekli işlemler hakkında inşallah yapılır .
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
Boyle bir karaktere sahip kişiliği bu forumda aiele bağı olan bir ortamda barındırmak zaten yanlış olurdu, Sinan hoca sınırsız bir şekilde forumdan yasaklamıştı bu şahısı 3-5 veri incelemekle tamam tahmin yapabilirsin ama şuana kadar hangi tahminin tuttumu sert diyordun ne oldu gelip benim güzel bölgemin halkına iğrenç tavırlar sergileyemzsin ilk önce adam olmayı öğrenmek şart öyle kiravat takım elbise giyinmek ile adam olunmuyor , kendisine hoca moca diyordum böyle bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyordum.
Cümleten Herkese Günaydın
Ailesi 😊😊