- Resmi Gönderi
Polis01 özel mesaja bakiver hele
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPolis01 özel mesaja bakiver hele
Polis01 özel mesaja bakiver hele
bende attım özel mesaj görmedi
Hayırlı geceler.
Anneannem 2 gün önce beyin kanaması geçirdi hafızasında ciddi sorunlar var şuan yoğun bakımda dua eder misiniz? Gözlerini açamıyormuş nerede olduğundan bile haberdar değil çok az farkında bir şeylerin
Geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin. Şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine şifa yâb eylesin.
buradan anneannem için dua etmenizi istedim sadece 1 kişi geçmiş olsun dedi hiç hoş değil..
Geçmiş olsun
Polis01 renklenmişsin yeni gördüm, hayırlı olsun 🤗
Herkese iyi akşamlar
Bundan sonra sistem gelir yada gelmez onu yaşayıp gorecez fakat bir gerçek varki bugün 14 Ocak ve nerdeyse ocağın yarısı kar olarak boş geçti ve ocağın yarısını kaybettik. malesef artık eski kışları arar olduk inşallah bu durum önümüzdeki yıllarda düzelir yoksa ülkemiz olarak şu kaynaklari icin durum dahada vahim olur
Model sayfası kapalı hocam Whisper
bugün ordudayım çok güzel görüntüler var sahil kesimlerinde tepeden çok güzel görünüyor sabahın ilk saatlerinde bir kaç fotoğraf yollayacam unutmazsam :D
lapa lapa kar yağıyordu akşam saatlerinde şuan kesti yarın inşallah yine bekliyoruz
İzmire haftaya yağmur ve kar ikonları koyulmuş
salihcim sende ki şans kimsede yok sıcaklık uygun olduğu zaman yağış olmuyor sende :D hayırlısı neyse o olsun
İzmire haftaya yağmur ve kar ikonları koyulmuş
Senin sıkıntın buradaki çoğu kişiden daha sıkıntılı be salih bir an önce doğuya taşınmalısın ilerde
silivri senenin ilk soğuğunu gördü -4.1 gerçekten dedikleri kadar varmış :D