Çok sabırsızım biliyor Musunuz? Bölgem adıma( kocaeli gölcük) çok iyi dekler vermiş 5 cm garanti herhalde 😃
Not: Madem bu kadarını biliyorsun neden soru sorup soruyorsun diyorsanız ben daha yeni yeni öğrenmeye başladım
bunları.
Gfs
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok sabırsızım biliyor Musunuz? Bölgem adıma( kocaeli gölcük) çok iyi dekler vermiş 5 cm garanti herhalde 😃
Not: Madem bu kadarını biliyorsun neden soru sorup soruyorsun diyorsanız ben daha yeni yeni öğrenmeye başladım
bunları.
Gfs
Bu arada hepsi ayrı kafadan oynuyor hangisine güveneyim.
Gölcük-Derince hattı DEK konusunda hep çok şanslıdır iyi şeyler olacağını düşünüyorum
Bu arada hepsi ayrı kafadan oynuyor hangisine güveneyim.
ICON ve ECMWF
Sinan abi senin açtığın Ocak sonu efsane sistem adlı sayfa nerde bulamadım da onu
Sinan abi senin açtığın Ocak sonu efsane sistem adlı sayfa nerde bulamadım da onu
Akıllı saatim sonunda geldi
Akıllı saatim sonunda geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hayırlı olsun
Güle güle kullan dark and cold
Güle güle kullan dark and cold
Saolasın abi
Hayırlı olsun
Tessekur ederim
dark and cold Hayırlı olsun
Ben profil fotoğrafı koycam da yan gözüküyor nasıl düzeltcem
Tamamdır yaptım
zedxr72 ramazn Sercanfb Batuhan1907 passwordknow Murashka82 Havadakarr
Hosgeldiniz..
Dün gece yapılan site güncellemesinde site attı bizi ve tekrar giriş yaptık arkadaşlar..
Şifresini unutan ve yeni alanlar var belli oluyor(eski nickte rütbe, puan,mesaj, beğeni fazlaydı, eski nickimi geri istiyorum diyen olursa)
Eski nicklerini kullanmak isteyen arkadaşlar varsa buraya yazın ve bu yeni nicklerinize size özel mesaj yoluyla şifre yollayalım.