Gugul ay sonundan sonra bizimle 🤗😈
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Günler geç kaldık yazmaya
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar, günaydın herkese.
Afyon da sabah yağan kar tuttu..Az arada atar bir kaç bir kaç..
-
günaydın denizlide yerler beyazladı daha iyisini ay sonu görmek dileğiyle
-
Sinan abi Sibirya gelirse gugul yaparız dimi adını sistemin 😁😁😁
-
Hadi gel bir kibrit çak şu kalbim alev alev yansın😉🙂
-
herkese hayırlı günler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizim okulda yoklama almıyorlarmış son hafta olduğu için o yüzden okuldan geri döndüm 11 gibi
-
Whisper hocam galeriye yüklediğim son videoyu sana zahmet silermisin 18 mayıs videosunu
-
- Resmi Gönderi
Whisper hocam galeriye yüklediğim son videoyu sana zahmet silermisin 18 mayıs videosunu
Hemen abim
-
- Resmi Gönderi
Silindi Eser14
-
Hadi bana meteorolojik sorular sorarak beni sınav yapın en az 5 soru istiyorum. Ne gibi sorular derseniz örneğin
Kaç derecede grapuel yağışı olur.
-
Hadi bana meteorolojik sorular sorarak beni sınav yapın en az 5 soru istiyorum. Ne gibi sorular derseniz örneğin
İlk Soru benden Oraj Nasıl Oluşur?
-
- Resmi Gönderi
kar yağışı için gerekli hava koşulları nelerdir?
-
İlk Soru benden Oraj Nasıl Oluşur?
Orajın oluşması için ilk önemli etken havanın sıcak olmasıdır genelde yaz mevsiminde gözlemlenir kış mevsiminde gözlenmesi için ya sıcaklık 20 derecelerde olması lazım yada 500 hpa sıcaklığı çok düşük olması lazımdır.
Bu kadarını biliyorum sadece
-