Ben Yatayım Artık 5 Gün Üst Üste Gündüzdeyim Yarın 3. Gündüz Görevi. Yorgun Olsamda Model Güncellemesi Bitmeden Uyumuyorum. Gece Güncellemesi Güzel Olur İnşallah. Herkese Hayırlı Geceler Ailesi😊😊
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
ULL sistemleri son saate kadar değişkenlik gösteren bir modeldir o yüzden bu sistem son saate kadar takip edilmeli ülke sistemi yapma yolundada gidiyor modeller şuan bu sistemi bariz doğulama var, Gönlümce tüm ülkem kar görsün başka birşey istemem
-
- Resmi Gönderi
@Salihh
24 Saat senin ile uğraşamam dimi cezalı üye konumuna düşersen sıfırdan üye olursun acemiye düşersin dikkatli ol dur
-
ULL sistemleri son saate kadar değişkenlik gösteren bir modeldir o yüzden bu sistem son saate kadar takip edilmeli ülke sistemi yapma yolundada gidiyor modeller şuan bu sistemi bariz doğulama var, Gönlümce tüm ülkem kar görsün başka birşey istemem
Siklon doguladi yağışlar uçtu
Düzelme şansı varmi
-
@Salihh
24 Saat senin ile uğraşamam dimi cezalı üye konumuna düşersen sıfırdan üye olursun acemiye düşersin dikkatli ol dur
Abi resimleri açamıyorum
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) bir yere beni mi etiketledin? basınca açılmıyor
-
Düzelme şansı varmi
ULL nin en soğuk çekirdeği nereye oturursa orası yağışı göremeye bilir kuru soğuk çeker o yüzden ull çekirdeği nereye oturursa orası birşey beklemesin, diyorum ya son saate kadar değişim var işin içinde ULL var
-
Düzelme şansı varmi
Salih Yaşayıp Görecez Bunada Şükür Etmek Lazım. “RABBİM Neyler, Neylerse Güzel Eyler” Deyip Kaçıyorum😊
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) bir yere beni mi etiketledin? basınca açılmıyor
he ya :D iki defa aynı şeyi yazmışım model konusuna gece güncellemesi sende bugün işin yoksa
-
Abi resimleri açamıyorum
Salih Sana Şunu Diyim Şubatta bile soğuk taraftayız sabır et bekle olmadı çık yükselere kar görmeye ne diyim sana dostum Anlıyorum herkes gibi kar seversin ama işte görünen bu bakalım neler olacak ama ben inanıyorum yağacak bu sene izmirede kar
-
- Resmi Gönderi
O değilde bu GUGUL dayanışması nedir yaa! :-D
-
O değilde bu GUGUL dayanışması nedir yaa! :-D
GFS benim gugulu gösteriyor dur hele hafta sonu daha etkili göstericek :D
-
düzelsin lütfen çok üzüldüm
-
En sevdiğim yağış Türü;
Sea Effect Snow
-