315 tl dogal gaz faturası gelmiş bana,iyi ocak ayınida sıyırttık,iyiki kara kış olmuyor istanbulda
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Bir daha kedi sevmeyeceğim bu kaçıncı tırmalayışları..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir daha kedi sevmeyeceğim bu kaçıncı tırmalayışları..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun dark and cold
-
- Resmi Gönderi
Alperenn hosgeldiniz
-
Akşamüstü köpek dostlarımızı çekmiştim nasılda koşuyorlar değil mi?
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Akşamüstü köpek dostlarımızı çekmiştim nasılda koşuyorlar değil mi?
Koşmaları iyide duruş sıkıntı baksana,fren mesafesini ayarlayamamış Yusuf
-
Koşmaları iyide duruş sıkıntı baksana,fren mesafesini ayarlayamamış Yusuf
Evet telefonuma çarptı şapşal 😃
-
dark and cold geçmiş olsun dostum
-
Evet arkadaşlar konumuza geri dönelim ne diyorduk?!?!?! Ne olursa olsun umudunu asla kaybetme..
-
Evet arkadaşlar konumuza geri dönelim ne diyorduk?!?!?! Ne olursa olsun umudunu asla kaybetme..
Umut belki diğer sayfadadır kapatma o kitabı
-
Ne kadar başarılı olursam olayım ölüm kaçınılmaz bir gerçek şurada ortalama 70 75 sene ömrümüz oluyor ve bu yüzden hayatımda bir şeyleri başarınca mutlu olamıyorum nasıl olsa kazandığım şeyleri ölünce kaybedeceğim kafasındayım bu tür düşünceleri nasıl kafamdan yok edebilirim?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Geceler
-
Ne kadar başarılı olursam olayım ölüm kaçınılmaz bir gerçek şurada ortalama 70 75 sene ömrümüz oluyor ve bu yüzden hayatımda bir şeyleri başarınca mutlu olamıyorum nasıl olsa kazandığım şeyleri ölünce kaybedeceğim kafasındayım bu tür düşünceleri nasıl kafamdan yok edebilirim?
Anı yaşa derim
-
Sende bipolar bozukluk ve asperger mi var
-