- Resmi Gönderi
@Salihh
Son şansımızdı
Başkan Alıştıra alıştıra söyleseydin küt diye taklayı alanlar olur :))
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Salihh
Son şansımızdı
Başkan Alıştıra alıştıra söyleseydin küt diye taklayı alanlar olur :))
Bu sene Kar görmediler contayı yakmışlar
Küresel ısınma Zaten orayı etkiliyor bu sene
Anlık Vakfıkebir Trabzon eve geçiyorum Ecmwf güncellemesini ben paylaşabilirim ❤️ paylaşan yoksa
Muhabbet kuşum üşütmüş bugün çok kötülendi nefes alıp verirken hırıldanıyor doktor beklemek lazım öledebilir ölmeyebilirde dedib aşırı mutsuz hissediyorum kendimi ağlayacak gibi oluyorum.. Ben kuşumu çok seviyorum onsuz naparım ben..
O kadar sıkıntısı olan ben o kadar şeyi yazmama rağmen sizin sadece üzgün emojisi atıp aradan çekilmeniz benim yaşadığım sıkıntının hiç umurunuzda olmadığını düşündürmeye başladı..
O kadar sıkıntısı olan ben o kadar şeyi yazmama rağmen sizin sadece üzgün emojisi atıp aradan çekilmeniz benim yaşadığım sıkıntının hiç umurunuzda olmadığını düşündürmeye başladı..
Ortada sonuçta bir can nasıl umrumuzda olmasin geçmiş olsun başka birşey elimden gelmez.
şarkı yazdım Sinan abi ara sıra böyle şakalar yapayim
kar kar kar
Kar kar kar
İzmire yagmadin kırdın kalbimi
Ah kar vicdanın yokmu hiç
Sen yağ antalya adana
İzmire gelme üzdün bizi
Senle kartopu oynardım kar kar
Ortada sonuçta bir can nasıl umrumuzda olmasin geçmiş olsun başka birşey elimden gelmez.
Elinizden bir şey gelmeyeceğinin farkındayım ama en azından üzgün emojisinden sonra senin yaptığın gibi geçmiş olsun dileklerini iletseler doğru olanı yapmış olurdular ben bunu anlatmaya çalışıyorum
❤️😍 Bu videodan sonra Ecmwf ye bakalim Hadi vira bismillah , 🇹🇷 Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷
Elinizden bir şey gelmeyeceğinin farkındayım ama en azından üzgün emojisinden sonra senin yaptığın gibi geçmiş olsun dileklerini iletseler doğru olanı yapmış olurdular ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Çok İlginç birişin seni hayretlerle izliyom
Daha Çok Gösterkar kar kar
Kar kar kar
İzmire yagmadin kırdın kalbimi
Ah kar vicdanın yokmu hiç
Sen yağ antalya adana
İzmire gelme üzdün bizi
Senle kartopu oynardım kar kar
Duymasınlar İzmir marşı yaparlar bunu
Çok İlginç birişin seni hayretlerle izliyom
Bak kardeşim benim içimin nasıl yandığını sen bilemezsin şuan çok kötü hissediyorum buradan biraz destek alayım nasıl olsa hepsi kardeşim canım ciğerimdir dedim senin yaptığına bak ben dün gece hiç uyuyamadım çok yorgunum o yorgunluğun üzerine bu kadar büyük bir dert nasıl zor gelir insana sen farkında mısın?
❤️😍 Bu videodan sonra Ecmwf ye bakalim Hadi vira bismillah , 🇹🇷 Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷