- Resmi Gönderi
dark and cold hayırlı olsun, gözün aydın abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdark and cold hayırlı olsun, gözün aydın abim
dark and cold hayırlı olsun, gözün aydın abim
Öyle bir şirinki ısırasım var
Benim konuştuğum hanım da geçen hafta başına kadar çok iyiydi özel okula geçti direkt değişti hiçbir şey yazmadı cuma bi laf soktum ondan sonra sürekli yazmaya başladı yine bugün yazmadı tabi 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Profil resminde nie dalgalanmıyor bu?
Unuttum gitti sana cevap yazmayı Hasan..
Bazı arkadaşlar yaptılar ama 168-168 mı edilirdi ebatları bilemedim yine de Her gif oynamıyor onu biliyorum sadece ..
Şu ortamda olmayı çok isterdim. Biz yaşamıyoruz harbiden. Şampiyonlar ligi gibi resmen
Şu ortamda olmayı çok isterdim. Biz yaşamıyoruz harbiden. Şampiyonlar ligi gibi resmen
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Video kullanılamıyor
Video kullanılamıyor
Evet ben de anlamadım. Nfl youtube sitesinden aldım videoyu izin vermiyor herhalde.
Evet ben de anlamadım. Nfl youtube sitesinden aldım videoyu izin vermiyor herhalde.
Bende kopyalama ettim ama aynısını birnkac yerden abim..Bu defa denk sanırım
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı günler arkadaşlar kusura bakmayın dersten çıktım öğle yazmışım 😆 daha öğle güncellemesinin diagramı çıkmadı yeni gelenler güncelleniyor
Hayırlı sabahlar herkese
Abi dünkü puan icin tesekkur ederim
Maziye daldım yine bu gece. Hatıralar canlandı gözümün önünde...
Harici İçerik
youtube.com
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Buraya da at Semih