Selamun Aleyküm herkese mutlu pazarlar.
Aleyküm selam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun Aleyküm herkese mutlu pazarlar.
Aleyküm selam
Çocukluğumdan beri telefona bilgisayara aşırı bakar kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlerim fakat ne gözlerimde bozulma oldu ne de kulaklarımda, bu nasıl oluyor bilen var mı
5,6 yıl önce gözlük takan arkadaşlarımla dalga geçerdim şimdi gözlüksüz telefon bile kullanamıyorum genç arkadaşım sağlığıyın kıymetini bil drrim
Hayırlı geceler herkese.Guzel görünüyor ve yağıyor yine hafiften
mertacarrr hoşgeldiniz
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Arkadaşlar! önümüzdeki günlerde yurdumuz cok sıcak hava dalgasının etkisine girecek malesef ki doğru okudunuz mevsime göre Mayıs ve Haziran'da oluşan 850 hp +16 değeri gitmiş olacak Allah sonumuzu hayır bereketli eylesin 2'ci sıcak dalga 10 ocak gibi Libya'dan girecek ...
Sinan bu Tonga yanardağı iklimi altüst etti Arabistan'ta oluşan aşırı yağışların Güney kürede üst atmosfer Strotosfer de soğumaya Troposfer de ısınmaya yol açtı küresel sıcaklık 1 derece artışa gecti korkum el nino döneminde olağan dışı sıcaklar 😭
so² yerine h2⁰ salınımı oldukca fazla oldu atmosferde var olan su Buharının %15 kadar fazla enjekte olmuş co² daha tehlikelidir su buharı
Arkadaşlar! önümüzdeki günlerde yurdumuz cok sıcak hava dalgasının etkisine girecek malesef ki doğru okudunuz mevsime göre Mayıs ve Haziran'da oluşan 850 hp +16 değeri gitmiş olacak Allah sonumuzu hayır bereketli eylesin 2'ci sıcak dalga 10 ocak gibi Libya'dan girecek ...
3. Dalga olarak da Ocak 20 de bahar geliyormuş
Aleykümselam
Hayırlı akşamlar.Gec aldık selamını başkan,iş güç denk edemedik bu saate kaldık.
efsanekral55 hoşgeldiniz
yilbasi aksami kar boran fırtına
yilbasi aksami kar boran fırtına
HAYDİ BAKALIM HAYIRLISI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Midyeyi mezhepler arasında yenmesini caiz görmeyen tek mezhep Hanefi mezhebidir diğerleri yenebilir diyor ama ben Hanefiyim o yüzden yiyemiyorum o ayrı mesele