Geçmiş olsun Kral, Allah şifa versin.
UsTaD sağ ol var ol abi amin inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçmiş olsun Kral, Allah şifa versin.
UsTaD sağ ol var ol abi amin inşallah
Hayırlı olsun
Yarın kalp ve damar cerrahisine randevu aldım her ihtimale karşı bir gözükecem gögüs tarafında ilginç bir his var demiştim hala devam ediyor gripten diye çok takmamıştım ama bi görünmeye karar verdim
kardeşim baskı gibi mi ara ara oluyor mu göğüste birey takılmış gibi saplanma hissi gibiyse aşılar dan sonra bende oldu ;(
Odesay hayırlı olsun Kral. Başarılar dilerim.
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Odesay hayırlı olsun.
kardeşim baskı gibi mi ara ara oluyor mu göğüste birey takılmış gibi saplanma hissi gibiyse aşılar dan sonra bende oldu ;(
Evet abi ya onun gibi bende aşılardan mı diye düşünüyorum kaç gündür yarın görüneceğim işte bide bu herkeste görülen influenza tarzı bi şey var burun akıntısı koyu yeşil balgam yine koyu yeşil öksürük var bide kuru öksürük. Valla şaşırdım ne yapacagımı
Evet abi ya onun gibi bende aşılardan mı diye düşünüyorum kaç gündür yarın görüneceğim işte bide bu herkeste görülen influenza tarzı bi şey var burun akıntısı koyu yeşil balgam yine koyu yeşil öksürük var bide kuru öksürük. Valla şaşırdım ne yapacagımı
Devam ediyor mu ağrılar hocam sizde gögüs kalp bölgesinde ara ara giriyor ağrı baskı yapıyor
2 doz sinovac olmustum
Devam ediyor mu ağrılar hocam sizde gögüs kalp bölgesinde ara ara giriyor ağrı baskı yapıyor
O bende de var 10 gündür.
2 doz sinovac olmustum
Bende 2 doz sinovac oldum.
Bende 2 doz sinovac oldum.
Gögüs bölgesinde Rahatsızlık hissi var hocam sizde de var mı
Rahatsızlık hissi var hocam sizde de var mı
Ön göğüs kafesinin bittiği yerde sanki mide ağrısı gibi bir ağrı var 10 gündür başka bir sıkıntım yok. Ama ağrı girince fena ediyor. Bazen de ağrı ile birlikte üsküfra hissi geliyor
Ön göğüs kafesinin bittiği yerde sanki mide ağrısı gibi bir ağrı var 10 gündür başka bir sıkıntım yok. Ama ağrı girince fena ediyor. Bazen de ağrı ile birlikte üsküfra hissi geliyor
Allah şifa versin hocam herkese zaten bu aşıları oldugum güne lanet okuyasım geliyor bazen...İnşallah bir şey yoktur sağ salim geçer gider. Yarın bi görüneceğim yazarım buraya
Allah şifa versin hocam herkese
Âmin sağol kardeşim.