ocak 2. Yarı ve şubat için veriler iyi demi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Türkiye şartları zor nazara geldim
Katılıyorum, bunu fark ettiğim için İtalya temsilcisi oldum. Hiç tebrik etmedin beni
-
- Resmi Gönderi
Anca girebildim siteye eline sağlık Mahmut Sami ustam
Ne demek elimizden geldikce birşeyler yaptık hız umarım fark olmuştur.
-
Ne demek elimizden geldikce birşeyler yaptık hız umarım fark olmuştur.
Forum baya hızlandı son günlerde.
-
Katılıyorum, bunu fark ettiğim için İtalya temsilcisi oldum. Hiç tebrik etmedin beni
Görünce çok güldüm yazmayı unutmuşum. Tebrik ederim 😅
-
- Resmi Gönderi
Mobile özellik gelmiş soldan sağa kaydırınca sanırım önceden baktığınız sayfaya götürüyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aöl ile ilgili bir sorum var bilen arkadaşlara benim kredim açığa geçtiğimde zaten mezun olmak için yetiyordu şimdi aralıkta sınavlara girdim ve kredi daha da arttı zorunlu ders sayısı 0 okudugum dönem toplam 7 olarak gözüküyor martta sınava girmeme gerek var mı ya da şu an mezun olarak gözükürmüyüm ?
Yaşın 18den küçükse 8 döneme tamamlaman gerekiyor diye biliyorum. 18den büyük isen zorunlu dersin olmamalı ve kredin 170 ve üstü olmalı. O zaman mezun olursun.
-
- Resmi Gönderi
Yaşın 18den küçükse 8 döneme tamamlaman gerekiyor diye biliyorum. 18den büyük isen zorunlu dersin olmamalı ve kredin 170 ve üstü olmalı. O zaman mezun olursun.
Şimdi izledim video dönem 5 olmalı en az kredi 170 olmalı ve zorunlu ders 0 olmalı benim 254 kredi 0 zorunlu ders ve 7 dönem var mezunum yani.
-
Saadet paylasim yapana kadar sistem azda olsa arada gözüküyordu paylaşımından sonra kuş oldu sistem 😊
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler abi
-
Hayırlı geceler forum
-
Şimdi izledim video dönem 5 olmalı en az kredi 170 olmalı ve zorunlu ders 0 olmalı benim 254 kredi 0 zorunlu ders ve 7 dönem var mezunum yani.
18den büyüksen evet mezun durumdasın.
-
Sarp Özdoğan usta bir ara tahmin çıkar mı , engin bilgilerinden faydanlansak
-
Bu arada selamün aleyküm tüm ailesine , hayırlı geceler
-