Ben bugün kıştan ümidimi yitirdim dışarıya çıktım ve ter içinde kaldım böyle bir sıcak görmedim (Kocaeli) boşuna umutlanmayalim derim balık baştan kokarmis
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Ben bugün kıştan ümidimi yitirdim dışarıya çıktım ve ter içinde kaldım böyle bir sıcak görmedim (Kocaeli) boşuna umutlanmayalim derim balık baştan kokarmis
Disarda çöl sicagi var
metre kareye 10.000 kg düşse bile kabulum
-
- Resmi Gönderi
metre kareye 10.000 kg düşse bile kabulum
-
-
- Resmi Gönderi
@Salihh
Sal gitsin senlik bir durum yok
-
zonal rüzgarlar atarmsnz
-
Herkese merhaba site kaynaklı sorun vardı mesajımı görüyorsanız beğeni atabilir misiniz. Deneme.
-
- Resmi Gönderi
Herkese merhaba site kaynaklı sorun vardı mesajımı görüyorsanız beğeni atabilir misiniz. Deneme.
Profil resimlerini yükle yeniden Havist
-
şubatta ssw kaynaklı sibirya atak alicaz demi
-
Sinan hocam şubatta balkonum kar dolar mı ???
-
Sinan hocam şubatta bizim bina avlusunda kaç cm birikir! Size zahmet bı incelerseniz bizim avluyu 😂
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam şubatta balkonum kar dolar mı ???
Balkon terste kalabilir
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam şubatta bizim bina avlusunda kaç cm birikir! Size zahmet bı incelerseniz bizim avluyu 😂
Avlunun metre karesi ne kadar
-
- Resmi Gönderi
Balkonuma kar yağar mı diyen arkadaşlar. Balkon koordinatlarınızı kuzey batıya çevirin. 17054 sembol 30500 fec 5/6
Polarizasyon H-yatay 💣
-
- Resmi Gönderi
Novosibirsk Hocam
Alttaki adres tiklaninca açılan sayfa malum..
Meteociel - Cartes du modèle numérique GFS pour
Bu en üstte belki kırmızı europa LCC yazılı bize bu seçenek lazım
Yine bu gorselle yola çıkayım
Bu ilk basınç z500 yani
Görselin sağında kırmızi noktalama ettim o seçenek bu açılan sayfa.
Solda 0h,6h diye alt alta yeşil renkli saatler var..
192 h ye kadar gidiyor
0 ile başlar gece o yeşil sarı olacaktır güncelleme başlayınca
Sırasıyla sarı olarak yeşiller kaybolacaktır tek tek..
Siteye atmak için 0h ile kırmızı çizgi bitimi altta ki de 0 olmalı ki doğru saati tiklamis olalım
6h sarı olmuşsa solda 6 ya tıklayın ve altta da 6 yi görünce görselin üzerine tıklayın
Resmi indir diyeceksiniz..
O tamam diyelim 0 veya 6 h atıldı
Bu altta olan ilk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu tempeture 850hpa
altta yine aynı işlem gerekiyor
Sariya dönen saat hangisi atilacaksa tiklanacak,altta tiklanan o saat gorunmusse yine görsel üzerine tik ve indir diyeceğiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buda yağış
Yine aynı işlem..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İndirelen görselleri atmak için ise malum siteye tıklayıp
Cevap penceresine, kırmızı yer işaretli tiklanacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Açılan yukleye tıklayıp indirilen gorseller seçilecek
Sonra tam boyuta tiklanaca öyle atılacak
Yazması da zor , anlaşılır olmuş mu bilmem ama..Bu paylaşımlar ile ilgili yazılı konularımız var
Cepten paylaşım zor gerçekten,zaman da alıyor ve yorucu da..
PC ile kolay
Bakalım ise yarar sanırım
-