Tarihi bir yanlış kelime yazdın tabikide bilmeden bilmediğin için af ediyorum sıkıntı yok bazen yazarken az dikkatli olalım
İnşaALLAH
Ne yazdım yahu geciktiniz demem mi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTarihi bir yanlış kelime yazdın tabikide bilmeden bilmediğin için af ediyorum sıkıntı yok bazen yazarken az dikkatli olalım
İnşaALLAH
Ne yazdım yahu geciktiniz demem mi
Hoşuma gidiyor havanın bu kaotikliği
@Salihh
Ne atıcaksan buraya atabilirsin
Veri konusunu acarsan oraya atayim burda kaybolur mesajlarim
Veri konusunu acarsan oraya atayim burda kaybolur mesajlarim
Sen at biz buluruz
Cok tepki vardi zaten kendisine çok emin konuştu bakalım şimdi nasil dönecek
Gerçekten dedi mi böyle bir şey hocam varsa elinizde özelden atabilir misiniz ?
Sonra da dediğini yazmıştı elestirildim ama benim verdiğim örnek güç devede kulak gibi diyerek de bir alıntı atmıştı sanırım.
Alıntı ise evlere şenlik ünlü birinden unutulmaz açıklama vardı 2017 den ve akıllara zarar:)
Yani eleştiri yaparken de dikkat etmek lazım.
E BAKAM
Biz işimize bakalım,
Yoğun karlı Eskişehir sabahından herkese günaydın
Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumâ'lar arkadaşlar.
Sinan abi neden böyle oluyor modeller hiç sistem vermiyo abi HEpsi uçtu yokmu söyleyeceğin güzel bişeyler abi şöyle şu zaman düzelme olucak abi bişeyler söyle bu sene sistem almadan kapatmak istemiyorum
Sinan abi neden böyle oluyor modeller hiç sistem vermiyo abi HEpsi uçtu yokmu söyleyeceğin güzel bişeyler abi şöyle şu zaman düzelme olucak abi bişeyler söyle bu sene sistem almadan kapatmak istemiyorum
Şubat sonunu bekle sessizce 🤫
Herkese hayırlı sabahlar. Ne kadar hayırlı bir sabah olabilecekse artık. Benim umudum 6 ocaktan sonra kalmamıştı bu kış ile ilgili ama böyle kaçınca insan yinede üzülüyor. Modellerin hepsine yazıklar olsun. Rezil ettiler sistemi. Bir de sadece 2-3 gün kala..27 şubat 3 mart tarihi arasına çok yükselmiştim ocak 20 başlarında hayırlısı olsun artık lütfen inşALLAH diyelim.
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar
Abi bişeyler söylemicen mi
GFS öğlen güncellemesinde sistemi değiştirsin bizim lehimize çevirsin 1 ay cezalı üye yapın beni razıyım
Erdal salihi geçtin gerçekten
Şubat sonunu bekle sessizce 🤫
Şubat sonu Mart başı Mart sonu Nisan başı kardeş ümit yok bu seneden hep bekliyoruz ama gelen bişey yok