Haftaya üniversite hastanesinde burun kemik egriliği deviasyon estetik burun eti konka düzeltmesi ameliyatı olacağım bir süre olamayabilirim buralarda daha önce olan varsa tavsiyelerini memnuniyet ile almak isterim
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Haftaya üniversite hastanesinde burun kemik egriliği deviasyon estetik burun eti konka düzeltmesi ameliyatı olacağım bir süre olamayabilirim buralarda daha önce olan varsa tavsiyelerini memnuniyet ile almak isterim
Geçmiş olsun hocam Allah kazasız belasız atlatmayı nasip eylesin.
-
Geçmiş olsun hocam Allah kazasız belasız atlatmayı nasip eylesin.
Sağolun hocam Allah razı olsun
-
- Resmi Gönderi
Şimdiden geçmiş olsun abim.
Acil şifalar,tez zamanda
-
Sağ olun abiler kardeşler
-
- Resmi Gönderi
gördesten herkese iyi geceler dün saat 14 00 de yağmur yagmaya başladı öğleden sonra ve aralıksız yağıyor maşallah ama meteoroloji resmi sitesi gerçekleşen toplam yağışlarda gördes 28 11 2023 tarihli yağış miktarı 00 gösteriyo üstadlardan yorum bekliyom teşekkürler
İyi geceler abim..
Kazasız belasız yağsın inşaallah..
Pek bilmem ama sanırım her saat yüklenir der arkadaşlar..
MGM ne zaman yazar günceller onuda bilmem ki
-
Geçmiş olsun Semih Ö.
-
Geçmiş olsun Semih Ö.
-
Abim ne demek istiyosun nolucak şimdi
-
- Resmi Gönderi
Abim ne demek istiyosun nolucak şimdi
Artistik yapmış işte
Ne olacak sistem bekliyoruz demeye çalışmş
-
ben yavaştan canavarı açayım
-
- Resmi Gönderi
ben yavaştan canavarı açayım
Modeller belki pazar gününe kadar denk olmayada bilir
-
Modeller belki pazar gününe kadar denk olmayada bilir
Olsun abi
-
- Resmi Gönderi
gördesten herkese iyi geceler dün saat 14 00 de yağmur yagmaya başladı öğleden sonra ve aralıksız yağıyor maşallah ama meteoroloji resmi sitesi gerçekleşen toplam yağışlarda gördes 28 11 2023 tarihli yağış miktarı 00 gösteriyo üstadlardan yorum bekliyom teşekkürler
Ölçülen Toplam Yağışlar - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Burda 10.8 falan demiş gözüme battı abim..
-
Sistemin modellere ne zaman yansıyacağını açıklıyorum.
3 ARALIK ayın 3'üne kadar model takibine gerek yoktur sistemin trakyadan dalma zamanı 8 aralık olacaktır.
-