Hayırlı günler .
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
İlginç bi şekilde sınavlarım bittiğinde sistem olmuyor takip etmeye değer. Ne zaman ciddi bi sistem belirsin sınav haftam yaklaşıyo iyi günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler .
Hayırlı günler olsun
İlginç bi şekilde sınavlarım bittiğinde sistem olmuyor takip etmeye değer. Ne zaman ciddi bi sistem belirsin sınav haftam yaklaşıyo iyi günler
İyi günler ve başarılar sana ve tüm arkadaşlara
-
- Resmi Gönderi
Kuzey avrupanın soğuk kışlarında evlerin ısıtılması zordu, yaşadığın hücreyi küçültmek ısınmayı bu soğuk iklimde kolaylaştırıyordu. Evlerin içinde sandık yatak odaları ortaya çıktı. Avrupa genelinde farklı şekillerde ortaya çıktı: İngiltere, İskoçya, Avusturya, Hollanda ve İskandinavya'dan örnekler var. Bazı yerlerde 20. yüzyıla kadar kullanılmış, soğuk avrupa kışları ve sıcaklığın sadece odun ateşinden geldiği evler düşünülünce mantıklı geliyor. Elektrikten önce insanlar evlerini bu kadar ısıtmıyorlardı, bu yüzden dışarısı soğuk, içerisi de soğuk demekti. Bu sandık odalarla bu soğuk iklimde soğuktan korundular.
-
- Resmi Gönderi
Buyrun yavaş yavaş toplanalım
havalarinsesi.com/forum/thread/?postID=325031#post325031 -
- Resmi Gönderi
Kalanlara hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun
-
220 Volt yiyerek hayırlı geceler diliyorum herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler, tekrar geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
-
Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum,senin başına gelen sayamadığım kez başıma geldi,o yüzden seni anlayabiliyorum Geçmiş olsun.
-
Aleykümselam başkan
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam başkan, hayırlı sabahlar.
-
Günaydın depremi hissedenlere çok geçmiş olsun.
-