Bu akşam ve gece gerçekleşecek düşey hız hadiseninden dün akşam haberim olmasa yatağa yatar görsel kar yağışına şahit olamazdım gece en fazla 00:30 a kadar uyumam umarım o saate kadar lapa lapa kar yağışını görürürüm yağışta kuvvetli..
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
İyi günler HS ailesi. Castiello68 Hoşgeldin
-
Semih Ö. Dün gece elime sürdüğüm krem tahrişli bölgelerimi yumuşattı ve rahatlama sağladı ayrıca çirkin görüntüsünüde almış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünkü görüntü böyleydi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih Ö. Dün gece elime sürdüğüm krem tahrişli bölgelerimi yumuşattı ve rahatlama sağladı ayrıca çirkin görüntüsünüde almış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünkü görüntü böyleydi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sevindim dostum buna ama 1 hafta daha kullanmanı öneririm
-
Sevindim dostum buna ama 1 hafta daha kullanmanı öneririm
EyvAllah sadece anlık rahatlama sağladı denilebilir sürmesem yarın yine başlar yanii.
-
Arkadaşlar Tekirdağ'da durumlar neler varmı kar yağışı hava 3 derece şuan
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Bu gece bir aksilik olmazsa ufak bir canlı yayına geçebiliriz
Canlı yayın konuklarımız
-
nerde canlı yayın hocam bende izliyim
-
- Resmi Gönderi
nerde canlı yayın hocam bende izliyim
Facebook olabilir
-
Bu gece bir aksilik olmazsa ufak bir canlı yayına geçebiliriz
Canlı yayın konuklarımız
Yıldız izlemek isteyen gelebilir
-
- Resmi Gönderi
-
Facebook olabilir
Instagram olsunn benim Facebook yok
-
- Resmi Gönderi
yusuf2643 Homelanderr hoşgeldiniz
GFS
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Facebook olabilir
Facebook olmasın kayıt olamıyorum telefon numaram bir hesaba bağlı o hesabında şifresini unuttum doğrulama kodu felanda alamıyorum.
-