- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler başkanım.
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler olsun 🤲
İyi gecelerr
İyi gecelerr
İyi geceler olsun inşallah 🤲
Üstümüzde Kara büyü olduğunu düşünüyorum
Üstümüzde Kara büyü olduğunu düşünüyorum
Sadece bizim üstümüzde değil ki! Ne İtalya ne bazı Avrupa ülkeleri de kar alamadı. Kıl payı kaçan sistemleri kastediyorsan evet orada haklısın.
ben hayatımda böyle berbat bir kış yaşamadım bir an önce düzelsede moralimiz düzelse
ben hayatımda böyle berbat bir kış yaşamadım bir an önce düzelsede moralimiz düzelse
Daha kötülerinide gördük öyle deme 😬 senesini hatırlamıyorum ama ne Yağmur, ne kar yağmamıştı Bi sene.
Daha kötülerinide gördük öyle deme 😬 senesini hatırlamıyorum ama ne Yağmur, ne kar yağmamıştı Bi sene.
2018 de hatırlıyorum oda kötü bir kıştı allahtan yağmurumuz var barajlar için sistem alamasak bile iyi yönden bakmak lazım gönül ister 1 hafta aralıksız kar yağan bir sistem gelsin ama bunu sanırım sabırlı olup zamana bırakacağız.
2018 de hatırlıyorum oda kötü bir kıştı allahtan yağmurumuz var barajlar için sistem alamasak bile iyi yönden bakmak lazım gönül ister 1 hafta aralıksız kar yağan bir sistem gelsin ama bunu sanırım sabırlı olup zamana bırakacağız.
Yani yapacak bir şey yok. Pek sert kış koşulları oluşan bir ülke değiliz (doğu ve iç bölgeler hariç) burada anlam veremediğimiz nokta veriler ve modeller neden birbiri ile uyumsuz gidiyor bu sene. Şubat 2.yarı ve mart ayımız kaldı. Geçen sene 2 nisanda kar yağdı Zonguldak'a. 2022 de keza mart ayında fena örtü oldu burada. Yine neden olmasın?
selamın aleyküm hayırlı sabahlar
Selamun aleyküm, hayırlı Cumâ'lar, hayırlı sabahlar, hayırlı işler. 🤲
selamın aleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam, hayırlı sabahlar Emre.
Selamun aleyküm, hayırlı Cumâ'lar, hayırlı sabahlar