Denizlere 2070 de ne olur
2070te göreceğiz🤔🤷♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDenizlere 2070 de ne olur
2070te göreceğiz🤔🤷♂️
Bir anda herkes foruma gelecek Whisper abi
Sessizliğin yeri heyecana döner o zaman
Bir anda herkes foruma gelecek Whisper abi
Sessizliğin yeri heyecana döner o zaman
İnşaallah 🤲
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler abi
Hayırlı akşamlar olsun
Angora abi burun ameliyatı üstünden 3 ay geçti bende burun tıkanıklığı olmaya başladı son zamanlarda bu dönemde sende de olmuş muydu doktora sordum burun eti ödem yapmış olabilir dedi sende böyle bir şey oldu alerjin olabilir dedi hava kirliliği yüksekse sıkıntı dedi ki Zonguldak başı çekiyor kirlilikte zaten
Angora abi burun ameliyatı üstünden 3 ay geçti bende burun tıkanıklığı olmaya başladı son zamanlarda bu dönemde sende de olmuş muydu doktora sordum burun eti ödem yapmış olabilir dedi sende böyle bir şey oldu alerjin olabilir dedi hava kirliliği yüksekse sıkıntı dedi ki Zonguldak başı çekiyor kirlilikte zaten
Geçmiş olsun abim
evet kardeşim bende de oluyor mevsimsel alerjide olabiliyor tam oturması 6 ay sürüyor burnun
evet kardeşim bende de oluyor mevsimsel alerjide olabiliyor tam oturması 6 ay sürüyor burnun
İnşallah geçer tam rahata erdik derken burun etleri pörtlemiş düzelir umarım
Düzelir Allah'ın izniyle abim.
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler
Benimde arada sırada yemek yeme sırasında mide bulantısı var. Yemek yemek işkence haline geldi benim için, tabak bitsin diye uğraşırken midemi kontrol altına almaya çalışıyorum kusmuyayım diye. Zar zor bir porsiyon yemeği bitiriyorum ikincisine geçemiyorum çünkü risk almak istemiyorum. Yeteri kadar yiyorum ama en azından.
Benimde arada sırada yemek yeme sırasında mide bulantısı var. Yemek yemek işkence haline geldi benim için, tabak bitsin diye uğraşırken midemi kontrol altına almaya çalışıyorum kusmuyayım diye. Zar zor bir porsiyon yemeği bitiriyorum ikincisine geçemiyorum çünkü risk almak istemiyorum. Yeteri kadar yiyorum ama en azından.
Aç karna su iç yarım saat önceden 2 bardak felan olsun
Anket sorusu aktif
Yeni anket sorusu şubat sonunda iskandinavya ve avrupada yüksek basınç mı olur yoksa görüntüde ki gibi alçak basınç mı ?