Maltepe kartal pendik sizde bekleyin örtü
Kış Basliyor
-
-
Z.burnu Bakırköy Üsküdar sahillerde dahil olmak üzere 18 inde örtüye hazır olsun.
Üsküdar örtü alırsa o sistem İstanbul efsanesi olur :D
-
Ecmwf akşam güncellemesi 20si sonrası için çok bozdu üstad. Senin yorumun nedir?
Orta kuvvette sistem olur.heryerde örtü olur ama efsane değil.
-
Hocam 23 ocağı soylemiştiniz tarih olarak o sistemde beklentiniz nedir
21 gece gelecek gibi duruyor.yada 22 sinde.ortta kuvvette sistem.
-
Hocam CFS modeli 85 saat de olmasına rağmen yani 18.19 sistemini daha da kuvvetlendir di CFS hayel dünyasında mı
Yoksa gerçekten Doğru yolda mı 🤔🤔
Bence doğru yolda.
-
peki hocam 23 sistemi içinde orta kuvvet dediniz. Efsane şubat a mı kaldı?
-
8 ocak 2019 sistemi gibi mi?
-
21 gece gelecek gibi duruyor.yada 22 sinde.ortta kuvvette sistem.
Hocam kusura bakmayın cvblarsaniz sevinirim iç Anadolu nasil etkilenir çiftciyimde yağış ve kar durumunu merak ediyorum saygilar
-
Z.burnu Bakırköy Üsküdar sahillerde dahil olmak üzere 18 inde örtüye hazır olsun.
Hocam peki Kadıköy ün yüzü bu sene gülecek mi
-
Hocam kusura bakmayın cvblarsaniz sevinirim iç Anadolu nasil etkilenir çiftciyimde yağış ve kar durumunu merak ediyorum saygilar
Soğuk ve karlı.
-
Efsane-Semih abi Kocaeli için varmı güzel bi beklentin bişeyler söylermisin ben bu kış hala kar görmedim
-
Efsane-Semih abi Kocaeli için varmı güzel bi beklentin bişeyler söylermisin ben bu kış hala kar görmedim
18 gece 19 kar görürsün.ortu olur.
-
Selamun aleyküm hocam... şubat ayında sibirya kökenli sistem belirtisi varmı? Saygılar sevgiler..
-
18 gece 19 kar görürsün.ortu olur.
Hocam dogu karadeniz kiyilari icin subatta kar ihtimali var mi
-
21 Ocak ile 30 Ocak arası Edirne de kalacağım. Umarım o balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası bana denk gelir :D
Gelir değil mi canım hocam ? :D
-