Oda nasibini alacaktır inşallah
Umudum yok ama bekliyorum bakalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOda nasibini alacaktır inşallah
Son güncellere göre yağmur alacağız gibi batı iç Anadolu olarak doğu iç Anadolu yine formunda olacak Sivas Kayseri yozgat hattı yine şanslı gözüküyor
Son güncellere göre yağmur alacağız gibi batı iç Anadolu olarak doğu iç Anadolu yine formunda olacak Sivas Kayseri yozgat hattı yine şanslı gözüküyor
Değerlendirmen için teşekkürler hocam bizim buralara uğrayacak bi sistem olursa sana zahmet kapımı çal harici takip edip can sıkmak istemiyorum
Değerlendirmen için teşekkürler hocam bizim buralara uğrayacak bi sistem olursa sana zahmet kapımı çal harici takip edip can sıkmak istemiyorum
Yarın için Ankara kuzeyi ve yüksek takımlar güzel kar alacak merkezde kar olma şansı var ama az en azından yağmur güzel yağacak bakalım artık tüm ülke olarak güzel bir sistem bekliyoruz artık
Ankara olarak gündüz kar ile başladık yağmur ile devam ediyoruz baya yoğun yağıyor bunada şükür ama önümüzde çok güzel bir süreç var inşallah bu sene kara doyacağız
Kırıkkale Merkez anlık olarak orta kuvvetli yağmur var beklendik hadise bereketli olsun
Eskişehir de kar durmuş
Bölge geneli sakin az yağışlı aralık geçirdik inşallah ocak ayı bereketli olur.
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Ankara'ya sağlam 2 kütle yaklaşıyor doğu dan yüksek rakımlı yerler bir ihtimal kar alabilir
Enteresan 2 kütle var orada arkadaki çok daha güçlü şuan bulunduğum konum 0.3 derece ufaktan atıyor ama umarım gelir vurur geçer
İncek tarafında kar vardır belki
İncek tarafında kar vardır belki
benim bulunduğum konum da sabah arabaların üzerinde beyazlık vardı hafif çatılarda da vardı
Bizim bölge yanlız kaldı kimseler yok , gerçi sistemlerde bize kuru soğuk olarak geliyor ama neyse rastgelsin
Bizim bölge yanlız kaldı kimseler yok , gerçi sistemlerde bize kuru soğuk olarak geliyor ama neyse rastgelsin
Her daim buralardayız abim 👍