- Resmi Gönderi
ANKARAYA KAR ÇOK GEÇ KALDI
Maalesef yurtta beklenen yağışlar olmadı.. Yanlız değilsiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturANKARAYA KAR ÇOK GEÇ KALDI
Maalesef yurtta beklenen yağışlar olmadı.. Yanlız değilsiniz
ANKARAYA KAR ÇOK GEÇ KALDI
Evet ne yazikki Ocak ayında neredeyse kısa kollu gezilecek havalar hiç hayra alamet değil bize soğuk lazım pus lazım buz lazım kar lazım ayaz lazım
Cefayı fazlasıyla çektik artık sefa zamanı ancak gelmek bilmiyor...
Önümüzde hareketli ve bir o kadar ekstrem ilginç bir ocak ayı bizi bekliyor neden böyle dedim çünkü ilk yarısı ile ikinci yarısı birbirinden farklı bir ay olacak gibi
Birinci 15 günlük dönemde ilk önce 5-6 sında bölgesel yagmurlarimiz olacak daha sonra Ocak ayına yakışmayan sıcaklıklar gelecek Asagiya 7 sine kadar toplam yağış haritasını bırakıyorum
Daha sonra ki süreçte yine yağışlar alacağız ve daha sonrasında aşırı sıcaklıklar olacak belki de bu sezondan alıştığımız gibi Ocak ayında sıcaklık rekoru kırılabilir inşallah bu sıcaklık biraz daha duserde ağaçlarda uyanış olmaz
İkinci yarısında ise inşallah o ozledigimiz soğuk ve kar yagislarina kavuşacağız gibi onda biraz vade uzun olduğu için detaylar için biraz
beklemek lazım isterseniz sitemizin
tahmincilerinin bloğundan ve model takiblerimiziden. hep beraber takip edebiliriz
Ocak 12 den sonra kavuşuyor muyuz sayın sorumlum?
Ocak 12 den sonra kavuşuyor muyuz sayın sorumlum?
İnşallah abi bı aksilik olmazsa hatta senin oralar şimdiki güncellemeye göre ayın 7-8 i gibi de görebilir ama etkili olmaz daha sağlamı 13 ve sonrası
birazda paralel bakın
Hocam ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun kalbim dayanmıyor ?
Bi gunvellemeyle moralini bozanlar oluyor bu kış ilk defa parametler bizi bu kadar net gösteriyor ama arkadaşlar halen ümitsiz o yüzden atıyorum bunları
gelde paylaşma yürek mı dayanır su görüntüye
KARLAR GG 12 -13
ANKARA YAĞIŞ SIKINTISI ÇEKERMİ OCAK ORTASI SİSTEMİNDE
ANKARA YAĞIŞ SIKINTISI ÇEKERMİ OCAK ORTASI SİSTEMİNDE
Hocam onu şimdiden söylemek çok zor daha sistem bile kesinleşmedi son 3 gün hatta 2 gün kala bile değişebiliyor zamanı gelince gerekli açıklamalar hem ben hemde diğer görevli arkadaşlar yapacaktır şuan sadace model takibi yapıyoruz
Artık en azından ufukta takip edebileceğimiz şeyler var yeterli soğuk gelirse sıcak olan akdeniz bu durumu boş geçmez bence
Artık en azından ufukta takip edebileceğimiz şeyler var yeterli soğuk gelirse sıcak olan akdeniz bu durumu boş geçmez bence
Valla Topraaamm.
Yağış sıkıntısı olmazsa efsane'yi yaşarsınız