- Resmi Gönderi
Angora hani hocam bizim ab yapmasın böyle değişiklikler valla kalbim kırılıyor
Hocam o a.b orada dursun ben iki gün daha beklerim gömer tüm iç Anadolu'yu sen merak etme ama halen modeller karışık bekleyip takibe devam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAngora hani hocam bizim ab yapmasın böyle değişiklikler valla kalbim kırılıyor
Hocam o a.b orada dursun ben iki gün daha beklerim gömer tüm iç Anadolu'yu sen merak etme ama halen modeller karışık bekleyip takibe devam
Hocam durum ne niye bu kadar yukarıda kaldı soğuklar sistemin giriş yönü bile değişti 850 hpa da leş gibi giriyor yağışla soğuğu çakıştırması çok zor olacak gibi
Hocam durum ne niye bu kadar yukarıda kaldı soğuklar sistemin giriş yönü bile değişti 850 hpa da leş gibi giriyor yağışla soğuğu çakıştırması çok zor olacak gibi
Hocam büyük ihtimalle ilk salınım biraz zayıf kalıyor daha doğrusu güney kesimler ama ikinci salınım daha kuvvetli kar ve soğuk var takibe devam ediyorum şuan isyerindeyim akşamki çıktılar sonrası açıklama yapacam
Tamamdır teşekkür ederim hocam
yaklaşıyor
Hadi bakalım bugün olacak güncellemeler çok önemli
Hadi bakalım bugün olacak güncellemeler çok önemli
Evet hocam tüm modeller çok güzel gidiyor herşey lehimize şuan ama daha önce çok kazık yediğimiz için sabırla bekliyoruz son günlere kadar
Evet hocam tüm modeller çok güzel gidiyor herşey lehimize şuan ama daha önce çok kazık yediğimiz için sabırla bekliyoruz son günlere kadar
Kesinlikle haklısın hocam ama bu sefer güzel çevirdi gibi umarım istediğimiz şekilde olur ayrıca hocam yağış ve kar haritası biraz yetersiz durmuyor mu güncellemedeki görünüşe göre
Kesinlikle haklısın hocam ama bu sefer güzel çevirdi gibi umarım istediğimiz şekilde olur ayrıca hocam yağış ve kar haritası biraz yetersiz durmuyor mu güncellemedeki görünüşe göre
Her zaman derim yağış durumu çok değişkenlik gösterecektir o yüzden çok takılma 3 gün öncesine kadar yağış sıfır gibiydi a.b şimdilik tam istediğimiz gibi biraz hızlı geçmez oyalanirsa oralarda yağış artar
sanki günler geçmiyor gibi
Bende aynı durumdayım :D
Diyagrama bak 14 sonrası bol aksiyon öncesi fazla takma
Hocam bu gfs ile ecm napmış uyandırın beni bu kabustan altıüstü ocağın ortasına geldik güzel bi kar yağışı bekliyoruz ortalama 1000 rakımlı karasal iklimli bi bölge olarak neden bu kadar zor
Hocam bu gfs ile ecm napmış uyandırın beni bu kabustan altıüstü ocağın ortasına geldik güzel bi kar yağışı bekliyoruz ortalama 1000 rakımlı karasal iklimli bi bölge olarak neden bu kadar zor
Hocam moralinizi bozmayın a.b sistemlerde hep olur bu geçen yıl 6 Ocak sisteminde çok iyi hatırlıyorum son 18 saat kala bile uzlasamadilar bı gün 30 cm bı gün 0 cm verdiler o yüzden rahat olun illaki bişeler alırız vade kisalinca sınırlı alan modellere geçeriz
Geçen sezon Konya ilimiz temmuzdan Ocak ayına kadar 250 mm kadar yağış almış,
Bu sene temmuzdan ocağa kadar sadeca 50 mm der TV de
Bu yuzden tarımda sıkıntılar baş gösteriyor
Kayıp yüzde 10 tarım alanında,1-2 hafta daha devam ederse tarımda büyük sıkıntılar yaşanacak der bir tarım mühendisimiz.
Genelde iç Anadolu da bu sene yağış yüzde 45 azalmış durumda.
Kırıkkale Ankara Yozgat Nevşehir de de durum aynı.
Geliyor yağışlar,inşaallah istenen ölçüde kazasız belasız yağışlar alalım.