- Resmi Gönderi
Bunu bize vermesi lazım sanki diğer sistemlerin çoğu marmara karadeniz ağırlıklı gibi bahsediliyor
Herkes kendi bölgesine yorum yapıyor haklı olarak bizde kendimiz için siklon istiyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunu bize vermesi lazım sanki diğer sistemlerin çoğu marmara karadeniz ağırlıklı gibi bahsediliyor
Herkes kendi bölgesine yorum yapıyor haklı olarak bizde kendimiz için siklon istiyoruz
Korkmuyor değilim 15 Ocak 2019 faciası geldi aklıma Eskişehir Kütahya gömülürken biz şakır şakır yağmur almıştık ?
Kütahya çok garip bir şehir hocam hiçbir zaman başkalarını izlediklerini görmedim forum işlerine girdiğimden beri illa bir şekilde tatmin oluyorlar darısı başımıza
Kütahya çok garip bir şehir hocam hiçbir zaman başkalarını izlediklerini görmedim forum işlerine girdiğimden beri illa bir şekilde tatmin oluyorlar darısı başımıza
Konum olarak güzel yerde
Bu arada bölgemizde bir çok şehrimizde yarın kuvvetli lodos uyarısı geldi mgm den dikkatli olalım
fırtına başladı bile burada Allah korusun beladan
Aynen öyle rüzgar uğultuları başladı
Mgm çok sacmaliamis konya ovasına sadece 15 de kar vermiş oda karla karışık yağmur 16 18 de hiç bir şey yok diyor gfs ise konya ovasına 15 ila 20 cm vermiş
Kayseri - Nevşehir hattında Gfs 10 gün için 55 cm vermişken ECMWF 16 cm kar vermiş.
Geçen kış olanlara bakarak Gfs'nin kış tahminlerinde daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Yeterli soğuma olursa 40 cm kar alabilir bulunduğum bölge.
Kayseri - Nevşehir hattında Gfs 10 gün için 55 cm vermişken ECMWF 16 cm kar vermiş.
Geçen kış olanlara bakarak Gfs'nin kış tahminlerinde daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Yeterli soğuma olursa 40 cm kar alabilir bulunduğum bölge.
Hocam hoş geldiniz öncelikle profil bilgileri ze konum bilgileri koyarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz
Hocam acaba konyada merkez ilçeleri arasında fark olabilir mi 15-20 km lik sapma yani selçuklu merkezin kuzey ilçesi ve bir tık daha yüksek açıkçası biraz heyecanlıyım geçmişte o tarz bir sistem olmuştu çünkü
Konya isparta da 14-19 arasına birşey olacak gibi inşhaAllah Angora sanki
Hocam acaba konyada merkez ilçeleri arasında fark olabilir mi 15-20 km lik sapma yani selçuklu merkezin kuzey ilçesi ve bir tık daha yüksek açıkçası biraz heyecanlıyım geçmişte o tarz bir sistem olmuştu çünkü
Yuksek rakımlı yerler her zaman şanslı oluyor inşallah istediğimizi alırız
güncellenmiş hali
15 i yağış soğuk iyi bı 10 cm alsak bana Yeter
Biz örtü alırız max diye düşünüyorum bu akşam belli olur artık