Bu arada 18i için durum nedir değerli hocalarım o ab bize iş yapacak gibi mi yoksa sıyırıp güneydoğuyu mu gömer gibi mi
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Bu sistem konusunda İç Anadolu adına son bir tahminde bulunmak gerekirse,
Eskişehir, Çankırı, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri ve Sivas'ta il genelinde kar örtüsü olacaktır.
Ankara'da Kuzey ilçelerde daha kalın bir kar örtüsü beklerken, güneye indikçe kar miktarında azalma bekliyorum.
Kırıkkale, Karaman Kırşehir, Konya ve Yozgat'ta ilçeden ilçeye değişebilen bir kar örtüsü olacaktır. Genel olarak ince bir örtü oluşabilir.
-
- Resmi Gönderi
Anlık Eskişehir
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Konyaya yaklaşan tatlı bir kütle var ama kar bırakır mı bilmiyorum
-
Yağmur yağıyor
-
- Resmi Gönderi
Eskişehir anlık ve yoğun yağıyor
Çok iyi valla hocam çok sevindim adınıza bu sistemin tadını ülkenin batısı çıkarıyor bize de bir ara uğrar herhalde
-
Angora hocam bi kütle oluşuyor tahmininiz nedir hafif mi yağar sizce
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam bi kütle oluşuyor tahmininiz nedir hafif mi yağar sizce
Hayırlı olsun hocam hafif yağışa benziyor ama hava soğuk olduğu için tutucu kar olma ihtimali yüksek radarı takip etmeye devam
-
Ankara'da dün gece
-
Angora yarın burası havadurumu diye site var 3-6 cm kar var demiş pazartesi için sizce bu mümkün mümdür şimdiki gibi bi anda radarda sistem oluşup yağar bilir mi o kadar ?
-
- Resmi Gönderi
şunu şuraya atimde fazla heyecan yapmadan usulce takibe devam
-
- Resmi Gönderi
Angora yarın burası havadurumu diye site var 3-6 cm kar var demiş pazartesi için sizce bu mümkün mümdür şimdiki gibi bi anda radarda sistem oluşup yağar bilir mi o kadar ?
Hocam dün ankaraya 0.5 cm kar veriyorlardı bazı yerlere 5 cm yağmış yani şuan ki oluşumları çözmek çok zor radardan takip edip yağmasını beklemek en mantıklısı hiç bir hava durumu anlık olayları tahmin edemez
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kütleler güzel duruyor hocam nasıl yağışlar foto bekleriz
-