Angora Hocam, bu 26 27 sistemi sizce şanslı tarafta mıyız ? Gece güncellemesi olumlu verdi siz ne düşünüyorsunuz
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Angora Hocam, bu 26 27 sistemi sizce şanslı tarafta mıyız ? Gece güncellemesi olumlu verdi siz ne düşünüyorsunuz
Akşam dediklerim aynen geçerli bence yüzde 50 şansımız var ya ecm gibi gelirse Trakya yada gfs gibi gelirse biz bakalım pazar aksamina kadar bize daha ayrinti verir takipteyim
-
Bu yıl ecm ve gfs niye bu kadar alakasız oluyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
gefs ortalamasi sessizce takipteyim
-
Angora bir kere de kumarsız alsak şu sistemleri be hocam -
- Resmi Gönderi
Angora bir kere de kumarsız alsak şu sistemleri be hocamBu bölgede yaşıyorsak çok zor hocam bu tür sistemler ne yazikki böyle
-
Hocam bana öyle bir sinoptikten bahsedin ki gözümüz kapalı gömülelim
-
-
- Resmi Gönderi
Bizim örtü direniyor halen ?
-
- Resmi Gönderi
27-28 Ocak sistemi
Arkadaşlar sistem bir gün otelendi gibi Perşembe günü büyük ihtimalle bölgemizde her şehrimiz kar gorecektir ama ne kadar olur az mı olur çok mu olur orası şuanlik muamma onun için biraz beklemek lazım
Bazı sehirlerin metogramini atıyorum 13 modelin bugunki güncellemeleri
Ankara
The content cannot be displayed because it is no longer available. Konya
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sivas
- Resmi Gönderi
arkadaşlar isteyenler buradan konumlarına veya ilçelerine bakabilirler
-
Hocam haklısınız gerçekten hiçbir modele bel bağlayıp da umutlanmamak gerekiyor inandığın an maymun ediyorlar bir de bu yıl niye ablerin akdeniz üzerinden doğuya gitmek yerine egeden karaya çıkası geliyor ben onu anlamadım
-
- Resmi Gönderi
Hocam haklısınız gerçekten hiçbir modele bel bağlayıp da umutlanmamak gerekiyor inandığın an maymun ediyorlar bir de bu yıl niye ablerin akdeniz üzerinden doğuya gitmek yerine egeden karaya çıkası geliyor ben onu anlamadım
Basınç dizilimlerinden öyle oluyor birde Doğu'da yüksek baasinc olmayınca hızlıca gidiyor klasik İzlanda sistemleri işte ama konya olarak sizin şansınız baya çok özellikle ikinci siklon size daha çok yarayacak gibi bakalım takip ediyorum
-