Hala kar yağışı veren güzel senaryolar var miktar olarak da az değiller gibi diyagrama göre ama 3 gün kaldı ne garip dönemdeyiz
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
Konya-
-
İç Anadolu bölgesinde 27 - 28 ocak ta orta şiddetle yağışlar gözlemlencek. 29-30 civarı kısmı kesilen yer yer yağışlar olacaktır.
Kar sistemi ile 28 ocakta etkili yağışlar alan bölgeler de kar miktarı cm cm artarbilir
-
İç Anadolu bölgesinde 27 - 28 ocak ta orta şiddetle yağışlar gözlemlencek. 29-30 civarı kısmı kesilen yer yer yağışlar olacaktır.
Kar sistemi ile 28 ocakta etkili yağışlar alan bölgeler de kar miktarı cm cm artarbilir
bu da Beyşehir hocam bu sistem de baya yağacak gibi dediğiniz gibi
-
Güzel senaryoların sayısı azalmış artık 5 cm olursa şükür modundayız
-
- Resmi Gönderi
Merhaba arkadaşlar CAN hocamın degerlensirmesini okuyabilir sorularınızı sorabilirsiniz
İşlerimin yoğunluğundan fazla ilgilenemedim kusura bakmayın sorusu olan varsa cevaplayabilirim
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar 27 ocakta başlayacak yağmurlar balkanlardan sarkacak Soğukla yerini kar yagisina bırakacak görünen bölgemizin kuzeyi ve doğusu vede toroslara yakın ilçeler kaymağı yiyecek orta ve iç kesimler ne yazikki fazla bişe beklemesin tam bir rakım sistemi görünen yağışla soğuğu cakisirsa 3-5 cm olur bazı merkezlerde
Ne diyelim sonuçta havaya biz hukmetmiyoruz ne gelirse Rabbimizden işin dolu tarafindan bakarsak güzel yağış var genel olarak Ocak ayını normallere yakın kapatacağız gibi
Soyle kısaca orta ve uzun vadede ilk olarak Şubat 3-4 gibi yağışlı bir dönem daha var ondan sonra hocalarımızın beklediği büyük sistem var o gelirse finali guzel yapmış oluruz
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam can hocamın dediği gibi eğer sıcaklık iyi olursa burada sizce ortala kar yağışı ne kadar olur 3-5 felan mıdır merkez için?
Konya meekez için se evet batısı biraz daha şanslı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. beyşehir hocam harita dan bakınca bir göl var batısında konya nın ben ordayım gölün sol alt köşesi merkez oluyor
-
- Resmi Gönderi
beyşehir hocam harita dan bakınca bir göl var batısında konya nın ben ordayım gölün sol alt köşesi merkez oluyor
Hocam söyle bı inceledim de sıcaklık çok sınırda saç baş yoldurur yani yinede radar ve sıcaklık takibi yapmak lazım yağışın yoğun olduğu saatlerde kara çevirip sonra tekrar yağmura dönme ihtimali de var
-
Hocam söyle bı inceledim de sıcaklık çok sınırda saç baş yoldurur yani yinede radar ve sıcaklık takibi yapmak lazım yağışın yoğun olduğu saatlerde kara çevirip sonra tekrar yağmura dönme ihtimali de var
kar olmasa yapacak bir şey yok hocam yeterki gölümüzü besleyen yerlere yağsın da gerisi Allah kerim
-
- Resmi Gönderi
kar olmasa yapacak bir şey yok hocam yeterki gölümüzü besleyen yerlere yağsın da gerisi Allah kerim
Aynen hocam bende bu düşünce deyim yağış olarak baya iyi yağış var zaten önemli olan da bu
-
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık, Allah utandırmasın
-
Herkesin emeğine sağlık şu kadar insan kar için bekliyor yağmazsa da ayıp olur ama bu güzel insanlara emek verenlere hadi atmosfer ayıp etme
-
- Resmi Gönderi
Herkesin emeğine sağlık şu kadar insan kar için bekliyor yağmazsa da ayıp olur ama bu güzel insanlara emek verenlere hadi atmosfer ayıp etme
Valla hocam şöyle bir sistem gelsede arkamıza yaslanip rahatça gelmesini beklesek ama yok illa kanser edecek ?
-