Yine kar açısından en şanssız konya merkez gibi canım sıkkın
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
aga ben artık güvenmiyorum ankaraya geçenlerde gördük 0 derecede yağmur yağmıştı şakır şakır
Hakkaten :D Ankara'nın batı ilçelerinde lapa lapa kar yağarken merkeze yakın bölgelerde yağmur yağmıştı. Üstelik hava -0.7 dereceydi :D. Sonraki gece de beklenmeyen bir kar yağmış ve her yer kalın olmasa da beyaza bürünmüştü .
Sürprizler iyi de olur kötü de. Ankara da sürprizlerin hakkını fazlasıyla veriyor :D
-
Yine kar açısından en şanssız konya merkez gibi canım sıkkın
Aslında kar ne kadar fazla yağarsa yağsın 2-3 gün sonra hava ısınıyor. Yani bu sistem kısa ömürlü. Ocak ayını bu sistemle kapatacağız gibi..
-
- Resmi Gönderi
Eskişehir bir anda 3.5 derece dusus yaptı soğuk girişi başladı
-
Eskişehir bir anda 3.5 derece dusus yaptı soğuk girişi başladı
Bize ne zaman gelir? Zira rüzgarla birlikte kuvvetli bir yağmur var. Yerler sırılsıklam. Hava halen 7 derece
-
inşallah gece bari tutar hocam pek yağmadı çünkü yağmur dışında havada açtı, galiba 9 -10 arasında yağış geliyormuş inşallah
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Burası 0 ⁰C kar yağıyor ama henüz tutmuyor
-
Burası 0 ⁰C kar yağıyor ama henüz tutmuyor
Burda da şakır şakır yağmur valla deli gibi yağmur yağıyor. Üstelik ağaç dallarını koparan sert bir rüzgar mevcut
-
Burda da şakır şakır yağmur valla deli gibi yağmur yağıyor. Üstelik ağaç dallarını koparan sert bir rüzgar mevcut
aynısı burada oldu rüzgar ile yağmur yağdi 25mm2 güzel yağmurdu bi soğuk olsaydı ufff
-
- Resmi Gönderi
Tutmaya başladı -1 ⁰C oldu hava
-
Tutmaya başladı -1 ⁰C oldu hava
Abi burda hala devam ediyor yağmur. Dere gibi su akıyor yollardan Yanlış zamanda mı yağışı yakaladık acaba
-
Ankara bana trip atıyor galiba . Şimdi de yağmur durdu bir anda. Gece yağış varmış o yağış kar şeklinde düşer inşallah
-
inşallah gece bari tutar hocam pek yağmadı çünkü yağmur dışında havada açtı, galiba 9 -10 arasında yağış geliyormuş inşallah
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mgm kesinlikle çuvalladı
-
Günlük tahminler sekmesine pek önem vermiyorlar gibime geliyor
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ankara boşluğunu tam olarak bu mu
-