Sizin yorumunuzu görünce sohbette gulumsemistim zaten iç Anadolu efsanesine dönüşüyor şuan ama yine de temkini elden bırakmayın derim modellerin sağı solu belli olmuyor
Aksaray Nevşehir Niğde hattı neredeyse kar almıyor gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSizin yorumunuzu görünce sohbette gulumsemistim zaten iç Anadolu efsanesine dönüşüyor şuan ama yine de temkini elden bırakmayın derim modellerin sağı solu belli olmuyor
Hocam daha değişimler olacaktır oralarda boş geçmez
Bir kaç gün öncesinden de söylemiştim gene söylüyorum bu sistemin kaymağını Ankara Bolu ve Eskişehir yiyecek yok İstanbul'a metre geliyor yok şöyle çabuk ısınan bir yer için fazla iddialı Ankaralı kardeşlerim rahat olsunlar eğer sıkıntı olmassa sistem gelirse 15,16,17 Şubat yoğun kar var ilerisini bilemiyorum
Biz 20 cm bile alsak yerde en az 10 gün kalır yani yağıp hemen erimesimi yoksa kalmasımı rahat olun ya
Zaten İç Anadolu da sorun yok isyanlar İstanbul ve Karadeniz bölgesinde yoğun, sanırım beklentiler yükseldi, bir modelde moraller bozuldu
İç Anadolu dan hiç bahsetmiyorlar ki zaten Allah'tan MGM ye yakınım da haberler geliyor
Abi zaten Ankara'yı tahmin edemezler Ankara çok sürprizlerle dolu bir yer nem olursa ve yağış da olursa Ankara'yı tutamazlar zaten Ankara'ya 30 cm ve üstü kar yağsın bittik ya ama yağsın artık az da biz görelim değil mi
İç Anadolu dan hiç bahsetmiyorlar ki zaten Allah'tan MGM ye yakınım da haberler geliyor
Biz bahsederiz hocam boşver onları
Abi zaten Ankara'yı tahmin edemezler Ankara çok sürprizlerle dolu bir yer nem olursa ve yağış da olursa Ankara'yı tutamazlar zaten Ankara'ya 30 cm ve üstü kar yağsın bittik ya ama yağsın artık az da biz görelim değil mi
Hocam temkinli olmakta fayda var 30 da olabilir 5 de biliyorsunuz veriler çok değişken
Hocam temkinli olmakta fayda var 30 da olabilir 5 de biliyorsunuz veriler çok değişken
Tabi ki aynen öyle Ankara'ya yağan kar rahat tutar çünkü hava çok soğuk
Biz bahsederiz hocam boşver onları
Allah razı olsun bakıyoruz ya modelleri falan okuyoruz Ankara için baya şey var birde 21 inden sonra taaa Marta kadar bir sistem gözüküyor o da çok enteresan herhalde bundan sonra full kar alıyoruz bunu görebiliyorum yani umarım değişmez
Allah razı olsun bakıyoruz ya modelleri falan okuyoruz Ankara için baya şey var birde 21 inden sonra taaa Marta kadar bir sistem gözüküyor o da çok enteresan herhalde bundan sonra full kar alıyoruz bunu görebiliyorum yani umarım değişmez
Önce şu önümüzdeki yemeği yiyelim de diğerlerine sonra bakarız şuan için Ankara ve iç Batı Anadolu için her şey çok iyi ama ...
ama deme hocam aman :D
ankara bu belli olmaz 40cm de olur 2cm de
Ne yazikki bu coğrafya bize bunu öğretti