Ama eminim ki marmarada isyan edenler olmuştur
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Bosverin başka bölgeleri şuan kendi bölgemiz için muazzam şeyler oluyor
-
- Resmi Gönderi
Aslında Marmara da kötü değil beklenti yükseldi bi tık altında başlıyor yağış
-
3.siklon ayın kaçında gözüküyor
-
Çok haklısınız.
Buradan dönmez gibi artık.
3 oynasın 5 oynasın hadi...
-
Marmara ya öyle çöküldü ki yok bir metre yok 2 metre hayır o kadar kar yağmasının İstanbul gibi bir yerde nelere sebep olacağından habersiz adama diyorlar ki 1 metre değil de 50 cm beğenmiyor ya şaka gibi yaniii ya 50 cm kar tutsa bu çok büyük bişey
-
Bosverin başka bölgeleri şuan kendi bölgemiz için muazzam şeyler oluyor
Ama hocam ben dedim 15,16,17 yoğun kar olacak dedim daha ilerisinin de kestirilmeyeceği zaten belli ama bizim korkmamıza gerek yok soğuklar bizde taa Mart başına kadar kalacak gibi çok büyük bir değişim olmasa yanlışım varsa düzeltin lütfen
-
- Resmi Gönderi
3.siklon ayın kaçında gözüküyor
Tam keşin değil o siklon ama olma olasılığı yüksek
-
Bir sistem de bize yarasın yahu :))
-
inşallah demek düşer bize
-
Bir sistem de bize yarasın yahu :))
Bu sistem bide gelirse öbürü bize öyle bir yarayacak ki ama işte evde oturanlar için güzel dışarda olanlar sokak hayvanları için büyük sıkıntı çalışanlar içinde öyle çünkü hem uzun soluklu hemde zaman zaman hakikaten çok yoğun kar bırakıyor yağan her karda tutacağı için bakalım nasıl olacak merakla bekliyoruz ??
-
-
Ankara
-
Ankara
Ankara'ya %85 ler falan baya ürkütücü gözüküyor taa 13 gün sonraki %30 lar bile aslında önlem alınması bir durum oluşturabileceğini işaret ediyor 2011 deki kar fırtınasını hatırlayanlar bana hak verecektir gökgürültüsü ile birlikte
-
Bu sistem bide gelirse öbürü bize öyle bir yarayacak ki ama işte evde oturanlar için güzel dışarda olanlar sokak hayvanları için büyük sıkıntı çalışanlar içinde öyle çünkü hem uzun soluklu hemde zaman zaman hakikaten çok yoğun kar bırakıyor yağan her karda tutacağı için bakalım nasıl olacak merakla bekliyoruz ??
Hocam ben de çalışıyorum ama kar sevdası bir başka
Özellikle barajlar için büyük bir önem arz ediyor
Ha bir de , şöyle 20 cmlik örtülere hasret kaldık o ayrı :))
-