kötü yönde olmasın aman hocam iyi yönde sordum
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
Olumlu yönde mi ?
Olumsuz bir gelişme mi var
-
- Resmi Gönderi
Olumsuz bir gelişme mi var
Tam tersi olumlu gelişmeler var hem icon hem gfs yağışı artırdı
-
hocam bu gelişme bütün iç anadolu kapsıyor mu sadece ankara mı ?
-
- Resmi Gönderi
hocam bu gelişme bütün iç anadolu kapsıyor mu sadece ankara mı ?
Tüm bölge ?
-
-
24. de güzel yağışlar var gibi
-
Angora hocam gfs konya ve etrafı için güzel çıkmıyor aslında her güncelleme daha da kıstı
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam gfs konya ve etrafı için güzel çıkmıyor aslında her güncelleme daha da kıstı
Bı sıkıntı yok bana göre konyayi tatmin edecek kar yağışı alacak
-
Angora hocam kar topu savaşına hazır mısınız ??
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar şunu da soyleyim de sonra beni linclemeyin ? atmosfer kaotiktir belki bizi tatmin etmez belki de fazlası olur bende sizin gibi kar sevdalısıyım amatör takılıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah hepimizi mutlu eden bir sistem olur
-
Arkadaşlar şunu da soyleyim de sonra beni linclemeyin ? atmosfer kaotiktir belki bizi tatmin etmez belki de fazlası olur bende sizin gibi kar sevdalısıyım amatör takılıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah hepimizi mutlu eden bir sistem olur
Kimse ne olacağını bilemez . Ben bazı il sayfalarında tahmin yapanların dedikleri çıkmayınca çok linç yediklerini görüyorum. Merak etmeyin kar beklenenden fazla ya da az yağdı diye linçlemeyiz biz birbirimizi . Ama elbette temennim karın fazla yağması yönünde.
-
Olur mu öyle şey hocam ya sonuçta tahmin bu emekleriniz için teşekkürler ?
-
-
konya bi 2017 de iyi yağdı öncesinde hep böyle umutlandırır sonra kahreder 30 40 derken şimdi 7 8 cm e düştü? Hocam sizce kac cm olur
-