Angora hocam bizim göl kar yağışını artırabilir değil mi ? kar haritasından gösterilene göre ?
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam bizim göl kar yağışını artırabilir değil mi ? kar haritasından gösterilene göre ?
Mgm ye göre sizin oralar 18 sonrası görünüyor göl etkisini bilmiyorum hocam
-
Mgm güvenme zor oluyor burası içinde 15-30 cm uyarısı yaptı pek güvenesim gelmiyor en son 20-50 cm yapmıştı geçen sistem bol bol yağmur yağdı azıcık lapa kar yağmıştı (verdikleri cm güvenemiyorum)
-
Bide mgm yoğun kar diyo Kırıkkale'ye yaklaşan bi kütle yok şaka gibi ya ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mgm Kırıkkale'yi çözemedi ?
-
Ankara'da çok güzel kar var. Kaldırımlar tutuyor.
-
Kırıkkale olarak umudumu kaybettim ben yağıyor ama az ve tutmuyor
-
ankara etimesguttayım sabah biraz yağdı. araçlar ve yeşil bölgeler 1 cm civarı tuttu. öğle saatlerinden beri yağmur yağıyor eridi. Sonuçta Hak Teala'nın bileceği bir iş ne kadar tahmin yapılsada. Ben heyecanla okudum hep bu heyecanı özlemişim ve hala umudum var. Emeğe geçen her arkadaşa çoook teşekkür ederim.
-
Kırıkkale'de anlık olarak orta şiddette rüzgarla beraber tipi şeklinde yağıyor sistemin 1 2 saat önce girdiğini düşünürsek ilerleyen saatlerde daha yoğunlaşacaktır diye düşünüyorum inşallah
-
çankaya da 3 cm civarı bir örtü bulunmakta belki geçmiştir
-
ankara etimesguttayım sabah biraz yağdı. araçlar ve yeşil bölgeler 1 cm civarı tuttu. öğle saatlerinden beri yağmur yağıyor eridi. Sonuçta Hak Teala'nın bileceği bir iş ne kadar tahmin yapılsada. Ben heyecanla okudum hep bu heyecanı özlemişim ve hala umudum var. Emeğe geçen her arkadaşa çoook teşekkür ederim.
Burda da öğleden beri kar yağıyor. Merkeze çok yakınım. 2-4 cm kadar tuttu kar. Bu gece de yağış var kar olma ihtimali epey fazla çünkü sıcaklık sıfırın altına iniyor
-
Ben Pursaklar tarafındayım bizim burda aşırı güzel yağıyor ve 10 cm e yakın kar var 2 buçuk saattir çok şiddetli ve yoğun yağıyor
-
Ooo Ankara güzel kar almış o zaman. Sevindim valla. Darısı tüm ilçelere :))
-
- Resmi Gönderi
Sistem geç geldi baya sabhtan beri ince ince yağıyordu şimdi tutucu kar başladı ama isteneni vermedi bakalım ne kadar devam edecek
-