- Resmi Gönderi
Mevsimlerde 1 aylık kayma mevcut neredeyse
Dünyadaki kayıp zamana bağlıyorum bunu ben
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMevsimlerde 1 aylık kayma mevcut neredeyse
Dünyadaki kayıp zamana bağlıyorum bunu ben
Bi Ankara'ya yağmamış kar ? kuru ayaz
İyi akşamlar arkadaşlar güzel gelişmeler var Mart ortası bol yağış ve bereket ile geliyor akşam müsait olursam 11 12 Mart ve 15 Mart sistemleri hakkında açıklama yapmayı düşünüyorum
Not : kusura bakmayın bu aralar işlerim ve bazı problemlerden dolayı analiz yapamıyorum
İyi akşamlar arkadaşlar güzel gelişmeler var Mart ortası bol yağış ve bereket ile geliyor akşam müsait olursam 11 12 Mart ve 15 Mart sistemleri hakkında açıklama yapmayı düşünüyorum
Not : kusura bakmayın bu aralar işlerim ve bazı problemlerden dolayı analiz yapamıyorum
Sorumlum bende aynı yogunluktayım ihmal ediyorum bu sıra forumu, başkan kovacak bizi
Sorumlum bende aynı yogunluktayım ihmal ediyorum bu sıra forumu, başkan kovacak bizi
Başkan maaşları da aksatiyor zaten ?
Bağlardayım tek bir kar tanesi görmedim :D
Bağlardayım tek bir kar tanesi görmedim :D
Benim yeğenim orada, durduğu yer merkezden farklı,merkezle bu sitelerin olduğu yerde hava sıcaklığı baya fark ediyor.
Şehir dışı da değil ama yüksek,açık alan ve dağların etkisi var.
Bağlar neresi bilmem lakin bugün merkeze yağmur yağsa orada kar oluyor onu bizzat yaşadım Eskişehir de
Kayseri de muthiş kar var
Merhaba arkadaşlar işlerim dolayısıyla fazla aktif olamıyorum
Karlı bir Ankara sabahından herkese günaydın
Kayseri yine forumunda
İç Anadolu Bölgesinin güzide insanları sizide tahmin yarışmasına beklerim bana rakip lazımda ?
21-22 gibi sıcaklıklar pik yapacak ve hemen arkasından gelen soğuk ile bölgemizde hemen hemen her şehir soğuk ve kar ile buluşacak bu sezonun en ciddi ve son kar yağışları olabilir