Angora sence hangisi hocam
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Merhaba arkadaşlar, yoğunum bu aralar, fırsat bulunca bakıyorum yıkılıyor buralar =D
-
- Resmi Gönderi
Merhaba arkadaşlar, yoğunum bu aralar, fırsat bulunca bakıyorum yıkılıyor buralar =D
Yıkıntılardan görseller alalım o zaman
-
Vay be konya demek bana bunu yapıcaksın
-
- Resmi Gönderi
Yıkıntılardan görseller alalım o zaman
Whisper site yıkılıyor abi, maşallah her sayfa dolu, hareketli. Yağış başlasın resime boğacağim buraları, bıktıracağım :'D
-
Diyagramın güzelliğine bak zemheri soğuk geliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagramdaki yağışlar vakumlanmış hocam ani değişimler oluyor güncellemelerde
-
- Resmi Gönderi
Diyagramdaki yağışlar vakumlanmış hocam ani değişimler oluyor güncellemelerde
Vade var daha değişimler olacaktır
-
Eskişehir garip bi vaziyet aldı kar açısından en fazla incecik bi örtü olur 16sında
-
- Resmi Gönderi
SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVALAR GELİYOR
Yarın itibariyle bölgemize soğuk ve yağışlı havalar geliyor ve uzunca bir süre kalacak gibi ilk önce çarşamba günü daha çok yüksek rakımlı yerlerin faydalanacağı sistem arkasından tüm bölgemizi etkileyecek başka bir sistem gelecek detaylar tam net değil ama her ilimiz az çok kar görecek bereketli olması dileğiyle
Atkılar bereler çıksın telefon şarzları fulleyin uykusuz geceler bizleri bekliyor
-
Elinize sağlık hocam belki de bölgede bu sistemde en erken açılışı yapıcak olan biziz merakla bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
Elinize sağlık hocam belki de bölgede en erken açılışı yapıcak olan biziz merakla bekliyorum
Seni kara kavuşturalım da biz önemli değiliz 😂😂
-
Seni kara kavuşturalım da biz önemli değiliz 😂😂
Yok hocam hepimiz sevinelim bi 5-10 cm alsak güzel başlangıç için
-
- Resmi Gönderi
Yok hocam hepimiz sevinelim bi 5-10 cm alsak güzel başlangıç için
İnşallah alırız hayırlısı bakalım ben çok ümitliyim bu süreçten
-
Bakalım gece güncellemesi nasıl gelecek artık son detaylara kaldık
-
SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVALAR GELİYOR
Yarın itibariyle bölgemize soğuk ve yağışlı havalar geliyor ve uzunca bir süre kalacak gibi ilk önce çarşamba günü daha çok yüksek rakımlı yerlerin faydalanacağı sistem arkasından tüm bölgemizi etkileyecek başka bir sistem gelecek detaylar tam net değil ama her ilimiz az çok kar görecek bereketli olması dileğiyle
Atkılar bereler çıksın telefon şarzları fulleyin uykusuz geceler bizleri bekliyor
Eline sağlık hocam dört gözle bekliyoruz,biz hazırızz 😎
-