Benim merak ettiğim bişey var bilgisi olan bı arkadaş cevaplarsa sevinirim
Niğde'nin 1500 küsur rakımı var 850hpa da kaç izotermi kar yağışı için uygundur?
0 ile -2 izotermi arası yeterlidir hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim merak ettiğim bişey var bilgisi olan bı arkadaş cevaplarsa sevinirim
Niğde'nin 1500 küsur rakımı var 850hpa da kaç izotermi kar yağışı için uygundur?
Beklediğim gibi değilmiş ben daha yüksek bekliyordum yani sonuç olarak rakımı çok yüksek dağdayz bildiğin yani değişik
Teşekkürler hocam cevap için.
Beklediğim gibi değilmiş ben daha yüksek bekliyordum yani sonuç olarak rakımı çok yüksek dağdayz bildiğin yani değişik
Teşekkürler hocam cevap için.
Hocam 850 hpa sıcakları 1500 metre civarını gösterir. Rica ederim elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Eskişehir de bu sabah
29-31 Aralık arası bölgemize bi sistem gelme ihtimali var gibi görünüyor ama inşallah gelir
Gözlerim beni yanıltıyor olmalı 😀
Bu gece hafif kar geçişleri olacak
Burda hafiften kar yağıyor
Burda hafiften kar yağıyor
Sürpriz olur mu abi 😎
Sürpriz olur mu abi 😎
Sanmam Angora bilir ama öyle yağacak gibi değil, belki sabaha karşı
Sanmam Angora bilir ama öyle yağacak gibi değil, belki sabaha karşı
Valla Kırıkkale kar yağışı gösteriyor gece hafif de değil ikonlar ama radar boş 😂
İnşallah yağar, burda da sabah 6-7 gibi hafif yağış gösteriyor, belki orada daha etkili olur
Bölge olarak çok sessiz geçiyor hava maalesef ılık ama ilerleyen günlerde bi soğuk hareket var gibi şuan ki senaryolara göre bölgemiz ne olur hocalarım değerli görüş ve tahminlerinizi bekliyorum
Bölge olarak çok sessiz geçiyor hava maalesef ılık ama ilerleyen günlerde bi soğuk hareket var gibi şuan ki senaryolara göre bölgemiz ne olur hocalarım değerli görüş ve tahminlerinizi bekliyorum
Ull Ege'ye yuvarlanıp ab oluşturması gerekiyor. Ecmwf bölgemiz için fena çıkmamış takip edeceğiz.
Hocalarım Niğde için son durumlar nasıl biraz daha iyileşme var gibi