- Resmi Gönderi
Hocalarım Niğde için son durumlar nasıl biraz daha iyileşme var gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocalarım Niğde için son durumlar nasıl biraz daha iyileşme var gibi
siverek82 abiler yattı sanırım
Daha iyi veya daha kötü bilmem ama bende baktım güzel yağışlar var kar olarak, sıcaklık sıkıntısı da yok... Çarşamba geceden sonra şov başlıyor görünüyor ..
Ama ben basitten bakarım,ona da sende zaten bakmışsındır meraktan da olsa .
Kat kat fazlası olsun inşallah..
siverek82 abiler yattı sanırım
Daha iyi veya daha kötü bilmem ama bende baktım güzel yağışlar var kar olarak, sıcaklık sıkıntısı da yok... Çarşamba geceden sonra şov başlıyor görünüyor ..
Ama ben basitten bakarım,ona da sende zaten bakmışsındır meraktan da olsa .
Kat kat fazlası olsun inşallah..
Cansnz hocam.. Muhtemelen diğer hocalarmz da uyumuştur benim yarın finaller başladığı için böyle geç saatlere kaldım.
İnşallah tüm ülkemiz hayırlı bı şekilde kar yağışına kavuşur.
Cansnz hocam.. Muhtemelen diğer hocalarmz da uyumuştur benim yarın finaller başladığı için böyle geç saatlere kaldım.
İnşallah tüm ülkemiz hayırlı bı şekilde kar yağışına kavuşur.
Şu an yatışa geçtim, yarın detaylı konuşuruz bakarız kardeşim inşallah 🙏
Şu an yatışa geçtim, yarın detaylı konuşuruz bakarız kardeşim inşallah 🙏
İnşallah hocam hayırlı geceler
hocam buralara güzel bir kar alırmıyız sizce ?
NİĞDE 13'ünde %100 e ulaştı diyagram siverek82
KONYA diyagramı
Bizim memleketten ne haber :D (Kırıkkale) Yasin71
Diyagramda yağışın bol gözüktüğü saatlerde sıcaklık yüksek görünüyor. İlk yağışı yağmur olarak alıp perşembe geceden itibaren düşen sıcaklıklarla kara çevirir gibi görünüyor. İnşallah ilerdeki yağışların tümü kar olarak gelir.
Bizim memleketten ne haber :D (Kırıkkale) Yasin71
Perşembe ve cumartesi kar yağışı alacağız gibi. Öncelikle Çarşamba kuvvetli yağmur var daha sonra Perşembe öğlen karla karışık yağmur yüksekleri kar şeklinde (Sulakyurt delice keskin) güzel kar alacak. akşam saatlerinden itibaren merkez kara çevirecek ama açıkçası pek umutlu değilim ne yağarsa seyirlik olabilir. Asıl tatmin olacağımız sistem 18 ndeki gelmesi beklenen 3. Salınım sağlam gözüküyor. Takipteyiz inşallah, Perşembe gözümüz kulağımız radarda olacak,bol karlı günler dilerim.
Yasin71 sorumlum, İçanadolu heryerin kar yüzdesi artmış, bı biz ayazdayız, bu Ankara boşluğu yaktı bizi
Yasin71 sorumlum, İçanadolu heryerin kar yüzdesi artmış, bı biz ayazdayız, bu Ankara boşluğu yaktı bizi
Abicim ecmwf fena değil akşam güzel çıktı yarın sabahki ecm güncellemesine de bakarız, Perşembe gecesi kar alacağız az çok,Aralık ayındaki sistemden bi tık daha iyi duruyor.
Abicim ecmwf fena değil akşam güzel çıktı yarın sabahki ecm güncellemesine de bakarız, Perşembe gecesi kar alacağız az çok,Aralık ayındaki sistemden bi tık daha iyi duruyor.
18 19 sistemi son ümidim
Daha Şubat Mart var ümidi kesmeyelim