- Resmi Gönderi
Daha Şubat Mart var ümidi kesmeyelim
Ocağı da bitirmedik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDaha Şubat Mart var ümidi kesmeyelim
Ocağı da bitirmedik
Hocalarm Niğde için değişen bı durum var mı diagram fena değil keyfimizi yerine getirecek güzel bı kar alır myz acaba bu mübarek final haftasnda
Herkese selamlar 😀 Ankara'da şu an soğuktan kısmi yüz felci geçirerek otobüs bekliyorum. Sıcaklıklar bir günde epey azalmış gibi duruyor. Hava soğuyunca da aklıma hep bu site geliyor. 😀
Grafikler genel olarak kötü bir soğuk-yağış zamanlamasını işaret ediyor. Yağışın büyük kısmı çarşamba gününün öğleden sonrasında başlıyor ve ne yazık ki soğuk dalga giremeden yağış etkisini azaltıyor. Geriye perşembe akşamındaki kütleler kalıyor. Minimum perşembe akşamı kar göreceğiz. Sonrasında ayaz başlıyor zaten.
Nitekim belli olmaz, soğuk dalga bir tık erken girer veya soğuk dalga girdiği esnada içlerde dolaşan ama radarda belirlenemeyen bir kütle gelerek ortamı beyaza bürür. Bildiğiniz gibi karasal iklim tam olarak kestirilemez ve ani sürprizleri sever 😀 Aralık ayındakine göre daha tatmin edici duruyor fakat yaşayıp görmek ve beklentiyi üst noktalara çıkarmamak en iyisi.
Aleykumselam ve hoşgeldin Konusuz adam
Hocalarm Niğde için değişen bı durum var mı diagram fena değil keyfimizi yerine getirecek güzel bı kar alır myz acaba bu mübarek final haftasnda
Niğde için 13 ünde örtü oluşacağını düşünüyorum kardeşim ama cok beklentiye girmemek üzere tabi
5-10 cm arasında bir şeyler alacaksınız
Bizim memleketten ne haber :D (Kırıkkale) Yasin71
Bizim memleket de diyagram fana değil %97 ye kadar çıkmış ufaktan yerler beyazlar seyirlik kar bekliyorum Perşembe gecesi
Yağmur yağıyor burda sabaha kara çevirir inşallah
Niğde için 13 ünde örtü oluşacağını düşünüyorum kardeşim ama cok beklentiye girmemek üzere
inşallah hocam
Eskişehir de 12.30 dan beridir inceden kar yağışı var.
İçerde yağış olmayabilir,bana atılan konum biraz yüksek
Nevşehirde öğle saatlerinde başlayan yağmur sıcaklığın düşmesiyle yerini kar yağışına bıraktı.
Nevşehirde öğle saatlerinde başlayan yağmur sıcaklığın düşmesiyle yerini kar yağışına bıraktı.
hayırlı olsun
hayırlı olsun
Birden yağmura çevirdi, radarda yağış doğulu ilerliyor, batı boş. İnşallah en kısa zamanda kar yeniden başlar.
Ankara için inanılmaz kötü bir kış maalesef :((