Dün öğleden sonra Ankara. Bugün birirken karlar çoğunlukla buzlaştı.
İç Anadolu'nun önümüzdeki günlerde durumu nasıl olabilir, araştıran var mı?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün öğleden sonra Ankara. Bugün birirken karlar çoğunlukla buzlaştı.
İç Anadolu'nun önümüzdeki günlerde durumu nasıl olabilir, araştıran var mı?
Bu sabah Eskişehir
Nevşehirde kar yağışı devam ediyor. Ayrıca okullar 1 gün tatil edildi.🙂
Kar tatilleri
Herşey bir kenara ama kış geldi geleli yerde 1 cm dahi kar göremeyen tek memleket KIRIKKALE sanırım :D İç Anadoluda her memleket aldı, bu sistemde ne olacak merak ediyorum umudum yok süpriz olursa fotoğraf atarım :D
Herşey bir kenara ama kış geldi geleli yerde 1 cm dahi kar göremeyen tek memleket KIRIKKALE sanırım :D İç Anadoluda her memleket aldı, bu sistemde ne olacak merak ediyorum umudum yok süpriz olursa fotoğraf atarım :D
Bos gecmez Allah'ın izniyle
Kırıkkale hep öyleydi ayaz olur kar hep az düşer
Deme üle
Kırıkkale hep öyleydi ayaz olur kar hep az düşer
Bunun sebebi ne merak ederim dediğiniz gibi kuru ayaz çok var ama yağış almıyor :D
Deme üle
Abi orda okudum bilirim, Ankara'da kar olur, Elmadağ ı zor aşarız tipi boran, Irmağı geçince güneşli ayaz, bide eser sert sert kulak burun koymaz, otobüsten inip okula kendimi zor atardım
Bunun sebebi ne merak ederim dediğiniz gibi kuru ayaz çok var ama yağış almıyor :D
Sebebi aslında ismi yanlış koyulmuş Ankara boşluğu, aslında Kırıkkale boşluğu, bence Elmadağ etkiliyor, ne varsa oraya bırakıyor yağışı, Kırıkkale ye ayazı kaliyor
Abi orda okudum bilirim, Ankara'da kar olur, Elmadağ ı zor aşarız tipi boran, Irmağı geçince güneşli ayaz, bide eser sert sert kulak burun koymaz, otobüsten inip okula kendimi zor atardım
O zaman kaybol Yılmaz ..Gece gece ezdim bizi ayaz ettin,buz ettin
Sebebi aslında ismi yanlış koyulmuş Ankara boşluğu, aslında Kırıkkale boşluğu, bence Elmadağ etkiliyor, ne varsa oraya bırakıyor yağışı, Kırıkkale ye ayazı kaliyor
Ahaha doğru diyorsunuz valla iş yerinde arkadaşlarla artık bi kar yağsada yolda kalsak falan diyoruz durumlar o derece siz düşünün yok yani yok :D
Hava işine hakim ustalara top atalım..
Sebep ne olabilir diye
Ahaha doğru diyorsunuz valla iş yerinde arkadaşlarla artık bi kar yağsada yolda kalsak falan diyoruz durumlar o derece siz düşünün yok yani yok :D
Ben çok kaldım Elmadağ ı aşağı inişte