Selamın aleyküm konyada çarşamba gününe kadar hayatı aksatacak derecede kar olur mu
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
Selamın aleyküm konyada çarşamba gününe kadar hayatı aksatacak derecede kar olur mu
Aleyküm selam kardeşim. Öyle hayatı olumsuz etkileyecek kar olmaz ama cumartesi öğlen saatlerinde başlayıp pazara kadar yoğun kar yağışlı olacak, pazartesi hafif, salı günü tekrar orta kuvvette devam edecek.
-
Aleyküm selam kardeşim. Öyle hayatı olumsuz etkileyecek kar olmaz ama cumartesi öğlen saatlerinde başlayıp pazara kadar yoğun kar yağışlı olacak, pazartesi hafif, salı günü tekrar orta kuvvette devam edecek.
Çok teşekkür ederim konyada üniversitedeyim pazartesi salı çarşamba final sınavlarım inşALLAH ertelenmez biletim yanmaz
-
- Resmi Gönderi
Bölgemize can suyu geliyor
Arkadaşlar merhaba kısaca sisteme değinmek istedim son yılların et etkili sistemi geliyor dondurucu soğuklar ve kar yağışları kapıda
Sistem şu an itibariyle başlamış durumda bu akşam saatleri itibariyle Eskişehir sonra Ankara Konya kısacası batıdan doğuya doğru ilerleyecek
Kar almayan ilimiz kalmayacak cm işlerini sevmem bölgemiz için can suyu kıvamında bir sistem hem barajlara Hemde çiftçilere can suyu olacak
Hayırlı uğurlu olsun
Soru varsa alabilirim
-
- Resmi Gönderi
İnşaallah dediğin gibi boş geçen olmaz Angora
Eline sağlık senin ve tüm katkıda bulunan arkadaşların.
Güzel bol yağışlar inşallah..
-
Eskişehir yıkılsa da konyayı geçemez hocam akdeniz etkisi farklı
Eskişehir konyayı geçer hocam
-
- Resmi Gönderi
Bu sistemde geçemez gibi duruyor Konya özellikle 26 sı gibi gelecek ikinci cephe baya kar bırakacak gibi
-
Konya 2 part hocam bir de şu an görünene göre yarın gece 6-7 saatte 20 cmye yakın birikim olabilir rahatlıkla konyada
-
burası da aynı mı hocam burada yağmur var gibi bu gece ve yarın
-
Kar yarın gece başlıyor hocam yarın öğleden akşama yağmur ve kky olacaktır saat 9-10 gibi başlar diye düşünüyorum
-
bunun doğruluk payı varmıdır hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kırıkkale kar alır mı alırsa ne kadar kar alır bu sistemde..
-
- Resmi Gönderi
Kırıkkale kar alır mı alırsa ne kadar kar alır bu sistemde..
-
vay toprağım benim merhba , memleketimize bu gece saatlerinde kar yagışı başlayacak ve pazar akşamına kadar yoğun olarak devam edecek. Ortalama 20-25 cm alırız hafta içinin durumu değişiyor tam belli olmamakla beraber üstüne eklenir.
-
bunun doğruluk payı varmıdır hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bu gördüğün gfsnin verisi gfsnin gerçekleşme ihtimali ne kadarsa bu da o
-