Bölgemiz adına son durum nedir Yasin71 2-5 şubat arası verimli bi kar alırmıyız
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
Bölgemiz adına son durum nedir Yasin71 2-5 şubat arası verimli bi kar alırmıyız
Arkadaşlar modeller hâlâ ab konusunda mutabık değiller son 96 saate kadar değişir bu. O yüzden sıcaklıkla ilgili bazı bölgelerimizde sorun yaşayabiliriz. Onun haricinde yağışlarımız çok iyi bölgemizde, Şubat ayını bereketli geçireceğiz. Ve uzun soluklu bir dönem yaşayacağız. Güzel günler yakın inşAllah 😊 buraya bol bol karlar içinde fotolar atmayı nasip etsin Rabbim ❄️☃️
-
Arkadaşlar modeller hâlâ ab konusunda mutabık değiller son 96 saate kadar değişir bu. O yüzden sıcaklıkla ilgili bazı bölgelerimizde sorun yaşayabiliriz. Onun haricinde yağışlarımız çok iyi bölgemizde, Şubat ayını bereketli geçireceğiz. Ve uzun soluklu bir dönem yaşayacağız. Güzel günler yakın inşAllah 😊 buraya bol bol karlar içinde fotolar atmayı nasip etsin Rabbim ❄️☃️
4 şubat ve 7 şubatta ab yi girit muğla tarafında alırsak ikisinide tadından yenmez sıcaklık sorunu çözülür bence
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın gece Eskişehir Ankara ve Kırıkkale çevrelerinde kar geçişleri olacak. Ankara'da ince örtü oluşmasını bekliyorum. Sezonun ilk sistemi bakalım hayırlısı olsun
-
4 şubat ve 7 şubatta ab yi girit muğla tarafında alırsak ikisinide tadından yenmez sıcaklık sorunu çözülür bence
🤙🤙
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yarın gece ankara
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yarın gece ankara
Attık ya
-
Attık ya
ıconun kini attım
-
ıconun kini attım
Tamamdır 🖐️
-
Tamamdır 🖐️
Telefondan bakıyorum aynı sandım dikkat etmedim 😂
-
Telefondan bakıyorum aynı sandım dikkat etmedim 😂
canın sağolsun adamsın
-
O daha çok iç egeye yarar aslında iç anadolu antalta tarafını daha çok sever gerçi ankara da iç ege gibi sever ama :))
-
İç Anadolu hazırlanın muhteşem Şubat geliyor 😎😎😎
Hocam dediysen geliyodur fena şeyler yalnız şu eskişehire dönmeden konyada bi acısını çıkarsaydım diyorum eskişehir zor şehir be
-
Hocam dediysen geliyodur fena şeyler yalnız şu eskişehire dönmeden konyada bi acısını çıkarsaydım diyorum eskişehir zor şehir be
eskişehir daha şanslı konyadan
-
yeni güncellenme kötü ankara için kuzeyi daha şanslı hale gelmiş ama değişir bence yine ortalar
-