Ankara radarı bozuk
Hocam iyi akşamlar Eskişehir kar sürpriz yaptı şuan güzel yagiyor kutlemi yakalidik acaba
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkara radarı bozuk
Hocam iyi akşamlar Eskişehir kar sürpriz yaptı şuan güzel yagiyor kutlemi yakalidik acaba
Yaso şuan eskisehir kopuyor lapa lapa devam edermi gece ne dersin
Dostum gözün aydın maşallah. Sabah saatlerine kadar devam edecek
Dostum gözün aydın maşallah. Sabah saatlerine kadar devam edecek
Eyvallah kardeşim şuan arabalar kapandi çimler falan tuttu lapa lapa devam ediyor
ankaraya ne zaman gelir
İyi akşamlar kardeşim beklenen bir şey di tadını çıkar 😉
ankaraya ne zaman gelir
Yağıyor şuan da etkin kısmı 1 den sabaha kadar
Eskişehir kopmaya devam ediyor
Eskişehir kopmaya devam ediyor
Maşallah maşallah
Kırıkkale an itibariyle başladı radar bozuk karaman Zonguldak radarından takip ediyorum ama radar boş gözüküyor. Bakalım devam edecek mi 😂
Kırıkkale an itibariyle başladı radar bozuk karaman Zonguldak radarından takip ediyorum ama radar boş gözüküyor. Bakalım devam edecek mi 😂
burdada başladıda arkası yok gibi arabalar tuttu çimenler kar takipten bakıyorum
burdada başladıda arkası yok gibi arabalar tuttu çimenler kar takipten bakıyorum
Sürpriz kütleler oluşur böyle daha heyecanlı neler olacak bilmiyoruz. 😎 Ama karaman radarına baktığımda kuzey yönlü Kırıkkale tarafına kütle desteği geliyor gibi
Sürpriz kütleler oluşur böyle daha heyecanlı neler olacak bilmiyoruz. 😎 Ama karaman radarına baktığımda kuzey yönlü Kırıkkale tarafına kütle desteği geliyor gibi
ankara yine boşlukta ashdajskdjkashkjashd alıştım artık
Kırıkkale Merkez ilk kar yağışını aldı her ne kadar sıcaklık sorunu olmuş olsa da kurak ve yağışsız günleri düşünerek buna şükür diyoruz
Anlık konya canlı
Konumunda kar yağışı olanlardan görsel bekliyoruz.