Bir ekleme yapayım modellerde gözüken Sibirya değil .
tam Sibirya değil demek istedin dimi abi Kutup destekli çünkü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir ekleme yapayım modellerde gözüken Sibirya değil .
Evet şu içinde olduğumuz bu zamanki gibi rusya üzerinden.
Evet şu içinde olduğumuz bu zamanki gibi rusya üzerinden.
tamamdır aynen öyle ama efsane sistem ve oynak bir sistem de olmadığı için netleşmesi çok uzun sürmeyecek gibi ben öyle düşünüyorum yani haftaya belli olur eğer ötelemez ise
tamamdır aynen öyle ama efsane sistem ve oynak bir sistem de olmadığı için netleşmesi çok uzun sürmeyecek gibi ben öyle düşünüyorum yani haftaya belli olur eğer ötelemez ise
Önümüzdeki hafta güzel olur inşallah
Önümüzdeki hafta güzel olur inşallah
İnşallah abi Ankara olarak ruhumuzu vereceğiz zaten alamazsak onu da geçmiş olsun yani
Heyecanlı günler başlıyor bakalım SİBİRYA İS COMİNG diyecek miyiz
Benim umudum yok yine boşlukta kalırız 2 gündür tek kar tanesi bile yok kuru soğuk
Benim umudum yok yine boşlukta kalırız 2 gündür tek kar tanesi bile yok kuru soğuk
Ankara nın bazı yerlerin de Karadeniz den gelen kütleler anlık yağış yapıyor ama
Önümüzdeki sistemde inşallah sadece kuru soğuk almayız. Konya ve Ankara'ya doğru düzgün kar bile yağmadı.
İyice iç batı Anadolu olarak saf dışı kalıyoruz ne yazıkki ilk cepheden ne aldık aldık ondan sonrası konvansiyonel yağışlar olur onlarda fena olmuyor ama siklonik yağış tadı vermiyor tabi zaman var daha değişiklikler olacaktır
Önümüzdeki sistemde inşallah sadece kuru soğuk almayız. Konya ve Ankara'ya doğru düzgün kar bile yağmadı.
Eskişehir de öyle ama bu sistemde dek etkili olucak sanırım sadece
Sürekli kuru soğuk yemektense hiç gelmesin bahar gelsin biran önce
Sürekli kuru soğuk yemektense hiç gelmesin bahar gelsin biran önce
Ülkenin diğer yerlerine yağıyor o da bereket sonuçta
Bölge 3 gün boyunca -5 derecede rüzgarla ayaz yiyecek. Yağışın en kuvvetli olduğu gün sistemin giriş kısmında, onda da sıcaklık 2-3 derecelerde
Biz sisteme dahil degiliz uzaktan öyle bakicaz kuru soğuk yiyerek
Biz sisteme dahil degiliz uzaktan öyle bakicaz kuru soğuk yiyerek
Yine de belli olmaz, yüksek ihtimalle sistem boyunca bölgede aralıklarla hafif kar yağışları olur ama ne kadar olur nereye yağar bakacaz artık. Ve ben Eskişehir'in az da olsa o kar yağışlarını alacağından eminim en azından bi beyazlama olur.